• Onderkin weghalen; natuurlijk met Belkyra

    Onderkin behandeling met Deoxycholinezuur

Je onderkin weghalen kan op natuurlijke wijze met Belkyra, we injecteren een zuur in je onderkin. Belkyra is deoxycholinezuur, dit zuur breekt vetcellen in je kin af. Deze vetcellen kunnen dan geen vet meer opnemen. En je onderkin verdwijnt.

Resculpt Clinic

Stoor je je aan je onderkin? Je bent hierin niet alleen. Een recent onderzoek liet zien dat 67% van de mensen zich stoort aan de ‘volheid’ van de onderkin. Deze volheid bestaat meestal voor een groot deel uit vetweefsel.

Er zijn een aantal redenen waarom vetweefsel aan de onderkin dikker wordt, namelijk aanleg (moeder of vader heeft het ook), iemand is zwaarder geworden of veroudering.

ReSculpt Clinic – De mooiste resultaten Onderkin verwijderen met Belkyra

Onderkin behandeling met Belkyra / Kybella

Je onderkin verwijderen. Met deoxycholinezuur kunnen we een te dikke onderkin aanpakken. Wanneer we deoxycholinezuur injecteren in het vetweefsel van de onderkin, dan maakt het de daar gelegen vetcellen kapot. Eenmaal kapot, kunnen de vetcellen geen vet meer opnemen en neemt het volume van de onderkin af. De werkzame stof deoxycholinezuur is een natuurlijk product dat in het lichaam voorkomt om vetten uit voeding af te breken.

Met deoxycholinezuur kun je nu iets doen aan die storende onderkin, zonder chirurgie of liposuctie!

onderkin behandeling met belkyra, dr jonathan kadouch behandelt julia akkerman met belkyra voor een dunnere onderking

De behandeling van de onderkin met Belkyra

De procedure duurt gemiddeld 30 minuten, afhankelijk van de mate van volheid van de onderkin en met hoeveel injecties deze behandeld dient te worden. Nadat de huid is schoongemaakt met alcohol wordt het gebied onder de kin nauwkeurig afgetekend met een huidpotlood en een ‘injectie-raster’ aangebracht (zie onderstaande afbeeldingen). Daarna wordt het product met een aantal prikjes in het vetweefsel geïnjecteerd.

Dokter Jonathan Kadouch injecteert Belkyra in de onderking van Julia Akkerman. Het belkyra zal de vetcellen in de onderkin doen oplossen waardoor de onderkin wordt verwijderd

Onderkin verwijderen met Belkyra behandeling?

Bekijk hoe dr. Jonathan Kadouch – een van onze Onderkin Experts – de Belkyra behandeling bij Julia Akkerman uitvoert.

Voorbereiding onderkin behandeling

Als voorbereiding op de behandeling om je onderkin te verwijderen, heb je eerst een vrijblijvend consult met onze cosmetische arts. Tijdens het consult krijg je te horen dat je geen chirurgische ingreep nodig hebt bij een plastisch chirurg om overtollig vet uit je onderkin te laten verwijderen. Je kunt voor een blijvend resultaat je onderkin weg laten halen met de Belkyra methode.

Aangeraden (niet verplicht) wordt om 2 weken voor de ingreep te beginnen met 4 x daags 3 Arnica D6 tabletjes, wat het ontstaan van blauwe plekken vermindert. Dit kun je 7 dagen na de behandeling weer stoppen.

  • Vermijd, waar mogelijk, vanaf een week voor de ingreep alcohol en bloedverdunners. Overleg dit altijd van tevoren met een arts.
  • Gebruik de avond voor en op de dag van de ingreep geen bodylotion of crème op het te behandelen gebied.
  • Voor de ingreep hoef je niet nuchter te zijn, ontbijt en/of lunch zoals je gewend bent.
Onderkin behandeling, Belkyra, onderkin laten behandelen, onderkin te dik

ReSculpt Clinic – diagnostiek, advies bij onderkin verwijderen behandeling

Na de behandeling – onderkin verwijderen

Direct na de behandeling zal door de werkzaamheid van deoxycholinezuur de onderkin opzwellen en rood worden. Voor zover er pijnklachten ontstaan tijdens de behandeling verdwijnen deze snel door na de injecties direct te koelen. Er kunnen ook enkele blauwe plekken optreden. De zwelling, roodheid en blauwe plekken zijn na 7-10 dagen weer verdwenen. Je huid gaat zich snel herstellen.

Je kunt in principe direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken, het enige waar je rekening mee moet houden is zichtbaarheid van de zwelling van de onderkin. Het is aan te raden de eerste dag 3 x per dag 2 tabletten van 500 mg paracetamol in te nemen, dan ben je na de behandeling het minst beperkt. Dit is niet strikt noodzakelijk. De volgende ochtend, of dezelfde avond kun je gewoon douchen.

Resultaat behandeling – onderkin weghalen

In de eerste week zal de onderkin door de werkzaamheid van deoxycholinezuur juist dikker worden. Deze reactie is nodig om een goed resultaat te kunnen behalen. U kunt na ongeveer 2 weken de eerste verbeteringen zien. Na ongeveer 6 weken is het volledige resultaat van de behandeling te zien. Meestal zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen (zie afbeelding).

Zijn er bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen van Deoxycholinezuur zijn ongemak, zwelling, roodheid, blauwe plekken, harde plekken en jeuk. De meeste van deze bijwerkingen zijn nodig om een goed resultaat te kunnen behalen. Minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn nabloedingen of verkleuringen aan de huid. En zeldzame bijwerkingen zijn kale plekken (in de baardgroei), wondjes, galbulten en tijdelijke verlamming van de zenuw die de mondhoek spieren aansturen.

Bij RESCULPT CLINIC doen wij er alles aan om je veiligheid tijdens een bezoek of behandeling te garanderen. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door bijvoorbeeld je behandelend arts uitvoerig te informeren over je klachten, medicijngebruik, leefwijze, etc. Stel vragen wanneer iets niet duidelijk is, of wanneer je je zorgen maakt.

Verschillende manieren van een onderkin verwijderen

Een onderkin correctie kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Bij een erg volle onderkin adviseren wij eerst een liposuctie behandeling van de onderkin te ondergaan. De behandeling kan eventueel worden gecombineerd met de NeckTite behandeling. Dit is een halslift zonder operatie met de NeckTite techniek.

Het resultaat van een onderkin liposuctie is direct zichtbaar. Gecombineerd met de NeckTite zal de verstrakking van de hals een proces zijn wat meer dan één jaar doorgaat

Meer informatie over NeckTite – halslift zonder operatie →

necktite, halslift zonder operatie, halslift, verstrakking kaaklijn, neklift, resculpt clinic

Veelgestelde vragen onderkin behandeling

De procedure duurt ongeveer 30 minuten.

Na de behandeling met Deoxycholinezuur bent u weinig tijd aan herstel kwijt. De onderkin kan aanvankelijk pijnlijk en gevoelig zijn, maar deze klachten verdwijnen vaak binnen enkele uren tot dagen. Er moet er wel rekening mee houden dat de onderkin enkele dagen zichtbaar gezwollen zal zijn.

U kunt na ongeveer twee weken de eerste verbeteringen zien.

De verwachting is dat deze resultaten blijvend zijn (er zijn nog geen langere termijn onderzoeken bekend).

Het juiste advies voor het beste resultaat met Belkyra / Kybella

Onze medisch specialisten Dr. Jonathan Kadouch en Drs. Hajo Bruining zijn gespecialiseerd in vet verwijderen middels Belkyra techniek. Tezamen met andere vetbehandelingen wordt in de kliniek dagelijks Belkyra in Amsterdam uitgevoerd.

Met onze verfijnde onderkin verwijderen behandeling en onze ruime ervaring op dit gebied behalen we de beste natuurlijke resultaten.

Belkyra informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over wat een onderkin behandeling met Belkyra voor jou kan doen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden om Belkyra te combineren of met een andere techniek je onderkin wil laten weghalen?

Neem dan gerust contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek →

Maak nu een afspraak

X