• Liposuctie benen - effectief vet verwijderen met liposculptuur

    Vetophoping in de benen verwijderen door liposculptuur natuurlijk resultaat

Liposuctie benen veilig vet verwijderen zonder narcose

Liposuctie benen, ook wel bekend als liposculptuur of vetverwijdering, is een chirurgische ingreep die overtollig vet verwijdert zonder algehele narcose. Plaatselijke vetophoping is een veelvoorkomend probleem en kan zich op verschillende delen van het lichaam manifesteren.

In tegenstelling tot wat velen denken, verdwijnt dit ongewenste vetweefsel niet altijd door urenlang te sporten en gezond te eten. Liposuctie benen is in veel gevallen de meest effectieve en veilige methode om deze hardnekkige vetophopingen te verwijderen.

ReSculpt Clinic – Jouw lichaam, Jouw keuze, Onze expertise!

Resculpt Clinic

Vet verwijderen bovenbenen

Liposuctie is de perfecte manier om plaatselijk vet te verwijderen van de bovenbenen. Vet hoopt zich bij iedereen op andere plekken in het lichaam op. Vooral bij vrouwen is dit vaak in de bovenbenen of de binnenzijde van de bovenbenen. Dit kan niet alleen onzekerheden met zich meebrengen maar ook discomfort tijdens het bewegen. 

Lichaamscontouren aanpassen door vetverwijdering

Met tumescente liposuctie zorgen onze kundige artsen ervoor dat de contouren van je lichaam weer passen bij hoe jij je wilt voelen. Door de plaatselijke verdoving kan er veel nauwkeuriger gewerkt worden en is de hersteltijd beperkt. Dit is een veilige manier voor het verwijderen van lichaamsvet in de benen. Naast het verwijderen van been vet is liposuctie ook een veilige manier om buikvet te verwijderen of vet in de rest van het lichaam. ReSculpt Clinic – Voor de mooiste resultaten en een snel herstel bij liposuctie van de benen

ReSculpt Clinic, contour institute, liposuctie benen, liposuctie

Liposuctie benen bij Lipoedeem

Lipoedeem is een chronische aandoening met abnormale vetverdeling, vooral in benen leidend tot een bobbelig en pijnlijk uiterlijk. Liposuctie benen kan een effectieve behandeling zijn voor lipoedeem, waarbij het overtollige vetweefsel in de aangedane gebieden wordt verwijderd.

Dit kan leiden tot een significante verbetering van de contouren, pijnklachten en het algehele welzijn. Wil je meer informatie over de klachten en symptomen van Lipoedeem? Lees dan verder op onze pagina Lipoedeem herkennen.

tumescente liposuctie, liposuctie behandeling, liposculpture, resculpt clinic

Waarom kiezen voor liposuctie benen?

Er zijn ontzettend veel voordelen van liposuctie voor de bovenbenen. Naast blijvend resultaat is het ook een veilige en relatief snelle ingreep. Er komt geen narcose aan te pas en dus ook geen bijwerkingen op de lange termijn. Er worden geen snijwonden gemaakt dus je hebt geen last van vervelende littekens. Door de plaatselijke verdoving wordt de vetophoping beter zichtbaar en kan het beter worden verwijderd. Dit zorgt voor minder pijn en bovenal een natuurlijker resultaat. De nazorg is erg goed en je kunt diezelfde dag nog de kliniek verlaten. Zo heb je meteen plezier van het resultaat en kun je snel die mooie dure broek weer dragen.

Liposuctie benen foto’s voor en na

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van liposuctie hebben wij vele patiënten blij kunnen maken met het definitieve resultaat. Wij zijn zeer trots op de resultaten die we door inzet en continue ontwikkeling en verbetering van onze technieken en expertise hebben bereikt.

Resultaat Liposuctie van de benen foto’s voor en na behandeling

Hoe verloopt een bovenbeen liposuctie?

Bij ReSculpt Clinic hebben we de afgelopen jaren al vele mensen mogen helpen met het verwijderen van overtollig vet in de benen. Met onze tumescente been liposuctie zorgen wij voor geweldige en blijvende resultaten.

Om dit eindresultaat te kunnen realiseren doorlopen wij een vaste procedure. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Voor de liposuctie benen behandeling vindt er eerst een uitgebreid consult plaats. Dit is een belangrijk onderdeel van het gehele proces. Dit is hét moment om eventuele zorgen of problemen te bespreken met de arts. Daarnaast is de medisch specialist nu in de gelegenheid om samen met jou de medische voorgeschiedenis te bespreken.

Er zal nauwkeurig worden vastgesteld waar de plaatselijke vetophoping zich bevindt en er wordt een indicatie gegeven van het eindresultaat. Dit is afhankelijk van hoeveel vet er verwijderd dient te worden. Je bent in de gelegenheid om alle vragen en twijfels te bespreken zodat je met een gerust gevoel de rest van het proces kunt doorlopen.

Op de dag van de liposuctie behandeling word je ontvangen door de arts en de verpleegkundige. We stellen je op je gemak en beginnen rustig aan de voorbereidingen voor de been liposuctie behandeling. Indien nodig kun je medicatie nemen tegen de pijn of ter kalmering. Hierna worden er foto’s gemaakt, word je gewogen en je bloeddruk wordt opgemeten. De arts zal nu de behandelgebieden op jouw benen aftekenen.

De been liposculpture vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. De verdoving wordt met een dunne naald in de huid gebracht en zal na ongeveer 45 minuten zijn werk doen. De verdoving zorgt ervoor dat je geen pijn ervaart tijdens de behandeling en je meer kunt ontspannen.

Zodra de verdoving is ingewerkt zal er gestart worden met de liposuctie. Er wordt er klein sneetje gemaakt waar de canule zal worden ingebracht. Via dit buisje zal het overtollig vet worden verwijderd uit het onder- of bovenbeen.

Je bent tijdens de behandeling gewoon bij kennis, zonder dat je pijn ervaart. Het is hierdoor mogelijk om je houding tijdens de behandeling aan te passen, daardoor kan de arts overal perfect bij. Dit draagt uiteindelijk bij aan het definitieve resultaat.

Direct na de behandeling brengen we absorberend materiaal aan met daaroverheen een speciaal elastisch drukpak. Dit zal het vocht opvangen en zorgt ervoor dat jouw lichaam nog sneller kan herstellen. Hierna krijg je de tijd om tot rust te komen en eventueel een kleine maaltijd te nuttigen. Mocht je vragen hebben dan kan de arts nu jouw vragen beantwoorden.

Snel herstel na liposuctie behandeling

We leggen alles uit voor eventuele nazorg en je krijgt onze gegevens mee zodat je altijd contact kunt opnemen mocht je later vragen krijgen. Je kunt daarna gewoon naar huis toe en in principe binnen een aantal dagen de gewone werkzaamheden weer oppakken. De echte resultaten zullen zichtbaar zijn vanaf ongeveer 3 maanden.

Wanneer zie ik resultaat van liposuctie behandeling?

Je kunt meteen na de behandeling al resultaat zien van de liposuctie, omdat het vet direct is verwijderd. Wel kost het je lichaam ongeveer drie maanden tot zes maanden om volledig te wennen aan de nieuwe vetverdeling in je lichaam. Na die tijd kun je dan ook pas het definitieve resultaat zien van de behandeling.

Omdat de vetcellen in het lichaam zijn verwijderd met de liposuctie, is het resultaat blijvend. Het is natuurlijk altijd belangrijk om gezond te blijven eten en voldoende te bewegen om jouw lichaam in deze optimale staat te houden.

Liposuctie been ervaring

Ik kan niet blijer zijn dat met de resultaten die ik heb behaald na de bovenbeen liposuctie van ReSculpt Clinic. Ik liep lange tijd rond met dikke bovenbenen waar ik erg veel ongemak van ervaarde. Niet alleen voelde ik me onzeker over mijn lijf, het gaf ook vervelend pijn bij blote benen in de zomer en ik kon al lang mijn kleding niet fijn meer aan. Door de professionele hulp van de artsen kan ik eindelijk weer genieten van mijn blote benen en voel ik me zeker in mijn lichaam.

De ingreep viel me alles mee en ik kon diezelfde dag alweer naar huis. Meteen na de liposuctie was ik al ontzettend blij met het resultaat maar na 3 maanden was het echt helemaal zoals het hoort te zijn. Ik ben helemaal gewend aan mijn ‘nieuwe lichaam’ en zou nooit meer anders willen.

Vakkennis voor blijvende resultaten

Onze ervaren medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn beiden gespecialiseerd in vetverwijdering zonder algehele narcose.

Met de tumescente liposuctie behandeling van de benen worden de risico’s beperkt en behalen we blijvende en verbluffende resultaten.

Liposuctie benen kosten

Wat zijn de prijzen voor liposuctie is de vraag die logischerwijs volgt als je interesse hebt in deze vorm van vetverwijdering. De kosten van bovenbeen liposuctie is afhankelijk van het overtollig vetweefsel wat verwijderd moet worden. Tijdens een consult kan hiernaar gekeken worden en zal duidelijk worden welke kosten eraan verbonden zijn.

Indicatie kosten

Natuurlijk kunnen wij wel een indicatie geven over de gemiddelde kosten voor een liposuctie behandeling. De gemiddelde prijzen voor onze behandelingen kun je vinden op onze tarieven pagina.
Bekijk de liposuctie behandelingskosten →

Liposuctie benen – veelgestelde vragen

De kosten van een liposuctie buik behandeling bij ReSculpt Clinic hangen af van de verschillende factoren. Bekijk de alle prijzen van ReSculpt Clinic op onze tarieven pagina →

Tumescente liposuctie is een veilige manier van liposuctie waarbij plaatselijk wordt verdoofd. Over het algemeen ervaren cliënten hierdoor geen pijn tijdens de behandeling. Je kunt voelen dat de vloeistof wordt ingebracht, dit is niet pijnlijk maar kan wel onaangenaam voelen. Dit is echter maar van korte duur en zodra de verdoving werkt zal er geen pijn worden ondervonden tijdens het verwijderen van het vet.

Het is erg belangrijk om voldoende te rusten na een liposuctie behandeling aan de benen. Dit draagt bij aan het beste eindresultaat voor je lichaam. Het kan zijn dat na de behandeling wat zwellingen of blauwe plekken ontstaan. Er zullen rond het behandelde gebied ook wat plekken verharden, dit kan ongemakkelijk aanvoelen. Dit trekt echter weg na een tijdje, bij voldoende rust.

Tijdens de behandeling worden er kleine sneetjes gemaakt om de canule in te brengen. Hiermee wordt dan het vet verwijderd uit de benen. Dit zijn echter minuscule sneetjes van een aantal millimeter. Deze zullen tijdens het herstelproces dan ook gewoon genezen en hier zul je geen blijvende littekens aan overhouden.

Informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over de liposuctie behandeling van de benen en de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek is er genoeg tijd om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Maak nu een afspraak

X