• Body Sculpting met vernieuwende Tite techniek

    Huidverstrakking voor het hele lichaam, zonder littekens!

Bodysculpting huidverstrakking met Bodytite, Facetite, Necktite behandeling

Een verslapte huid van gezicht, hals, onderkin, buik, borsten, armen of benen? Met deze Body sculpting techniek, kan je de huid verstrakken van binnenuit!

Resculpt Clinic

ReSculpt Clinic is hét Nederlandse expertisecentrum voor vetbehandelingen, waaronder Bodytite, Facetite en Necktite. De artsen van ReSculpt Clinic, Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch, zijn gespecialiseerd in bodysculpting. Wat voor jou de mogelijkheden van deze behandeling zijn, kan de behandelend specialist tijdens een consult uitgebreid met je bespreken.

Met de behandeling Bodytite, Facetite en Necktite kun je nu iets doen aan die verslapte huid, zonder littekens!

ReSculpt Clinic – diagnostiek, advies, verwijzing en behandeling van huidverstrakking

Wat is een Bodysculpting behandeling nu precies?

De huid verstrakken

Een verslapte huid van gezicht, hals, onderkin, buik, armen of benen? Er zijn veel mogelijkheden om de huid te verstrakken. Het doel van een behandeling is door stimulatie van het bindweefsel in en onder de huid meer bindweefsel (versteviging te krijgen) en het bindweefsel te laten samentrekken (lifting te krijgen).

Nieuwe techniek zonder littekens!

Vele body sculpting systemen werken van buitenaf. Omdat wij gewend zijn om onder de huid te werken hebben we voor een techniek kunnen kiezen die van binnenuit werkt. Daardoor wordt niet alleen de huid behandeld, maar ook de diepere bindweefselstructuren onder de huid.

Zo kunnen we een effectievere body sculptingbehandeling aanbieden. Deze methode kan goed gecombineerd worden met een liposuctie procedure.

Onderkin behandeling, Belkyra, onderkin laten behandelen, onderkin te dik

Met BodyTite, FaceTite en NeckTite, 10 tot 30% strakkere huid, van binnenuit!

De huid verstrakken met Bodytite

BodyTite behandelt huid en bindweefsel van onder de huid. Het maakt de huid steviger en verstrakt, door gecontrolleerde verwarming van binnenuit. Hiermee breng je het gebied van bijvoobeeld bovenarmen, borsten, buik en benen beter in vorm. Het is een veilig en effectieve methode. BodyTite is een geavanceerde procedure om lichaamscontouren te verbeteren.

De Bodytite behandeling kan goed gecombineerd worden met liposuctie. Bij liposuctie treedt de zogenaamde lipolift op, een verstrakking van de huid doordat het onderhuidse bindweefsel samentrekt door de liposuctieprocedure zelf. Door Bodytite toe te passen kan dit effect worden versterkt.  Het helpt ook om slapte van de huid te verbeteren na gewichtsverlies of door veroudering.

Welke gebieden kan je met Bodytite behandelen?

De gebieden die veel met BodyTite behandeld worden zijn onder meer de:
– buik
– bovenarmen
– borsten
– knieën
– binnenkant bovenbenen

Meerdere gebieden kunnen in één bezoek worden behandeld. Behandeling van elke zone met BodyTite duurt ongeveer 45 minuten.

Bodytite behandeling, bodytite, buik verstrakken, huid verstrakken, ver verwijderen zonder liposuctie zonder

De huid verstrakken met FaceTite

FaceTite is een minimaal invasieve contouroplossing voor het gezicht en kleine delen van het lichaam. HIermee kunnen we resultaten bereiken die vergelijkbaar zijn met een facelift of brachioplastiek zonder excisiechirurgie.

FaceTite gebruikt radiofrequentie-energie om het weefsel te verstevigen, de huid strakker te maken en de collageenproductie te stimuleren.

Wat kun je met FaceTite behandelen?

De gebieden die veel met FaceTite behandeld worden zijn onder meer de:
– neuslippenplooi
– marionettelijnen
– voorhoofd
– rimpeltjes van de bovenlip

Meerdere gebieden kunnen in één bezoek worden behandeld. Behandeling van elke zone met FaceTite duurt ongeveer 45 minuten.

facetite behandeling facetite, resculpt clinic, onderkin

De huid verstrakken met NeckTite

NeckTite is de perfecte behandeling om een slappe huid in de nek aan te pakken. Deze nekliftbehandeling verstrakt de huid en verwijdert tegelijkertijd vet met behulp van radiofrequentie-energie. Het wordt ook wel eens de ‘laser neklift’ genoemd.

Het helpt de tekenen van veroudering om te keren, die dubbele onderkin te bestrijden en je zelfvertrouwen terug te geven!

Wat kun je met NeckTite behandelen?

De gebieden die veel met NeckTite behandeld worden zijn onder meer de:
– nek
– hals
– onderkin

Meerdere gebieden kunnen in één bezoek worden behandeld. Behandeling van elke zone met NeckTite duurt ongeveer 45 minuten.

Necktite behandeling, nek opatrakken, nek strakker, nek vet weg laten halen

Hoe werkt deze nieuwe liposuctie behandeling?

De huid zal eerst verdoofd worden, en afhankelijk van het gebied wat behandeld moet, worden twee of meer sneetjes gemaakt. Met een dun buisje zal net onder de huid naar binnen worden gegaan. De punt van het buisje wordt verwarmd.

Het innovatieve Invasix apparaat zal steeds een geluid maken en stoppen met verwarmen als de huid van binnenuit voldoende is opgewarmd. Op deze manier wordt het vet als het ware gesmolten en de huid verstrakt, met als resultaat een dunnere en strakkere huid.

bodytite, facetite, necktite, resculpt clinic, invasix, vet verwijderen, huid verstrakken

Wat is het resultaat van een Bodysculpting behandeling?

Er is altijd resultaat van een huidverstrakkende behandeling met de BodyTite, FaceTite of NeckTite techniek. Er kan minimaal 10% van het huidoppervlak worden verstrakt.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van deze behandeling is onmiddellijk zichtbaar. Aangezien collageen en elastine vorming langer duurt wordt het uiteindelijke resultaat bereikt na 4-5 maanden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De natuurlijke veroudering gaat altijd door. De huid zal in de loop der jaren weer uitrekken. Hoeveel jaar dit duurt is individueel verschillend en hangt af van verschillende factoren van levensstijl.

bodytite behandeling, benen vet weghalen, benen voor en na behandeling, resculpt clinic

Behandeling combineren met liposuctie

Deze Invasix behandeling kan perfect gecombineerd worden met liposuctie. Op de plaatsen waar er teveel aan vet is wordt de procedure gecombineerd met een liposuctie behandeling.

Dit wordt met name bij de onderkin en onderarmen toegepast, maar kan ook voor de binnenzijde van de bovenbenen, buik en andere gebieden waar de huid niet makkelijk samentrek door het liposuctie proces worden gebruikt.

bodytite, facetite, necktite, resculpt clinic, invasix, vet verwijderen, huid verstrakken, vet verwijderen, vet opbrengst

Veelgestelde vragen over Body sculpting behandeling

Body sculpting is een overkoepelende term die niet- en minimaal invasieve procedures omvat zoals BodyTite. Deze veranderingen zijn gericht zijn op het verbeteren van de vormen van het lichaam en het verminderen van vetophopingen. Deze vetgebieden reageren niet op veranderingen in het dieet of bij lichaamsbeweging. Bij deze vorm van lichaamssculptuur worden vetgebieden behandeld met warmte-energie of koude energie.

Wij maken gebruik van BodyTite, met deze techniek wordt gebruik gemaakt van radiofrequente energie. Een succesvolle methode voor Body Sculpting.

De kosten voor een Body Sculpting behandeling zijn afhankelijk van het te verstrakken gebied. Body Sculpting wordt ook wel Body Contouring of huidverstrakking genoemd.

De prijzen voor Body Sculpting beginnen vanaf 1450. Bekijk de verschillende prijzen voor Bodysculpting op onze algemene tarieven pagina →

De eerste Body Sculpting resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat van Body Contouring is na 4 tot 5 maanden optimaal.

De resultaten van deze behandeling kunnen tot wel 10 jaar aanhouden én indien nodig kun je de huidverstrakking behandeling na 4 tot 6 jaar herhalen.

De verwachting is dat Body Sculpting resultaten zeer lang aanhouden. Deze huidverstrakking resultaten kunnen ergens tussen de vijf en tien jaar aanhouden. Met deze behandeling kun je vet verwijderen van onder andere de volgende gebieden, zoals de buik, billen, kuiten, dijen en armen.

Indien nodig kan de behandeling na 4 tot 6 jaar worden herhaald.
Neem contact met ons op voor meer informatie over Body Sculpting →

Zijn er bijwerkingen?

De Invasix procedure is een veilige behandeling. Ondanks dat er altijd een effect van de behandeling is, kan deze tegenvallen. Iedere huid reageert anders.

Tijdelijke verkleuring van de huid, blauwe plekken kunnen maximaal enkele weken aanwezig zijn. Roodheid en zwelling zijn na een week meestal verdwenen. Bij iedere ingreep aan de huid is een kleine kans op een infectie, in dit geval dus ook.

Maak nu een afspraak

X