• Body Contouring met BodyTite

    BodyTite is dé manier om buikvet te verwijderen, huidplooien te verminderen en overal op je lichaam een strakke huid te krijgen.

bodytite behandeling, body contouring, bodylift

Body Contouring met BodyTite

Body contouring met de BodyTite voor een strakke huid en de mooiste contouren. Vrijwel iedereen, hoe perfect je fysieke conditie ook is, krijgt er op een gegeven moment mee te maken. Een losse en slappe huid die zijn elasticiteit verloren is en niet meer straalt.

De huid kan op veel plaatsen tekenen van verslapping laten zien. Niet alleen in de hals maar ook in het gezicht zal deze elasticiteit verminderen. De huid van de armen, benen en rug kunnen ook in verloop van tijd gaan hangen.

Als gevolg van het ouder worden neemt de aanmaak van collageen af en verslapt de huid. Tevens kan gewichtsverlies leiden tot minder zichtbare contouren een losse huid.

BodyTite is een eenvoudige en uiterst effectieve behandeling die de huid strakker maakt en contouren van je lichaam in ere herstelt. De ingreep is minimaal invasief en de eerste effecten zijn direct zichtbaar. Body contouring door middel van de BodyTite behandeling maakt huidverstrakking over het gehele lichaam mogelijk.

Vrijblijvend gesprek aanvragen met de specialisten in huidverstrakking?
Neem contact op met ReSculpt Clinic →

ReSculpt Clinic voor natuurlijke body contouring met het mooiste resultaat

Resculpt Clinic

Wat is body contouring?

BodyTite is een niet-chirurgische, niet-invasieve en volledig natuurlijke behandeling.

Body contouring is een behandeling waarbij vet verbrand wordt en de huid strakker en steviger wordt. De BodyTite behandeling verwarmt het vetweefsel en laat het smelten. Daarnaast wordt de huid, als gevolg van de behandeling, strakker en steviger. De behandeling is toepasbaar over het hele lichaam.

  • Armen & borst
  • Buik & billen
  • Benen, dijen en knieën
  • Rug en nek
  • Wangen en kaaklijn

Voor extra effectiviteit kan deze behandeling worden gecombineerd met een radiofrequente microneedling behandeling met de Morpheus8 en ook met liposuctie.

facetite, huidverjonging, radiofrequentie, huidverstrakking, halslift zonder operatie

BodyTite: een innovatie in body contouring

Een bodytite behandeling wordt uitgevoerd met een bijzonder innovatief apparaat.
Dit apparaat, een innovatie in Inmode, heeft een speciaal handstuk. Het ene gedeelte wordt in de onderhuidse vetlaag gebracht terwijl het andere gedeelte over de buitenzijde van de huid glijdt. Door de warmte smelt het vetweefsel en trekt de huid samen. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Met BodyTite is het mogelijk om zeer specifieke contouren te verbeteren en dat met nauwelijks zichtbare littekens!

De medisch specialisten van ReSculpt Clinic zijn gespecialiseerd in onderhuidse behandelingen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij met de BodyTite uiterst nauwkeurig behandelen en precies waar jij het nodig hebt. Dat maakt deze behandeling zo effectief.

Body contouring met BodyTite – voor en na

bodytite, bodytite bovenarm, kipfilet verwijderen, arm verstrakken, bodytite voor na, resculpt clinic bodytite, bodytite bovenarm, kipfilet verwijderen, arm verstrakken, bodytite voor na, resculpt clinic

Resultaat BodyTite body contouring voor en na behandeling

Huidverstrakking lichaam met BodyTite

BodyTite voor armen

Wil je een einde maken aan de bekende ‘kipfilets’ en vet verliezen van je armen? Ook dan is bodytite voor je armen een uitstekende keuze. De huid wordt strakker en je silhouet verbetert direct. Deze behandeling kan je ook combineren met liposuctie.

Liposuctie gecombineerd met BodyTite zorgt voor nog mooiere resultaten en maakt het mogelijk om veel armvet te verliezen.

bodytite, bodytite bovenarm, kipfilet verwijderen, bovenarm verstrakken, bodytite voor na, resculpt clinic bodytite, bodytite bovenarm, kipfilet verwijderen, bovenarm verstrakken, bodytite voor na, resculpt clinic

Bovenarm met BodyTite – voor en na behandeling

Borstlift met BodyTite

Je borsten liften op natuurlijk wijze? Denk bijvoorbeeld aan het liften van je borsten, en dat zonder operatie! Ook wanneer je in de borstregio contouren verbetering kunnen gebruiken is BodyTite een gemakkelijke en eenvoudige oplossing met verbluffend resultaat.

Je kunt deze borstlift combineren met liposuctie om de borsten te verkleinen, maar ook bij een borstvergroting met eigen vet (lipofilling) kun je deze huidverstrakkende behandeling combineren.

borstverkleining, borstverkleining liposuctie, borstverstrakking, bodytite, resculpt clinic, borstverkleining voor en na borstverkleining, borstverkleining liposuctie, borstverstrakking, bodytite, resculpt clinic, borstverkleining voor en na

Borstlift met BodyTite – voor en na behandeling

BodyTite voor de rug

Na zwangerschap, tijdens het ouder worden of na extreem gewichtsverlies kan het voorkomen dat de huid van de rug gaat hangen en huidplooien vertoont. Naast het uiterlijke gedeelte kun je van deze slappe huid op je rug ook fysieke klachten ondervinden.

De huid kan gaan schuren, waardoor striae ontstaat. De huid tussen de plooien kunnen geïrriteerd raken en gaan smetten, zeker in de zomer wanneer je meer zweet. Met Inmode’s Body Contouring kun je de contouren van je rug herstellen en je goed voelen over je uiterlijk.

Body Contouring voor knieën, dijen en bovenbenen

De knieën, dijen en benen kunnen hun oorspronkelijke contouren hervinden door een body contouring behandeling. Tijdens een behandeling kan bijvoorbeeld de gehele binnenzijde van de bovenbenen worden behandeld of de regio rond de knieën.

bodytite, body tite, bodytite behandeling, body contouring

BodyTite voor buik en billen

Heb je alles geprobeerd om af te vallen maar heb je nog altijd geen platte buik? Soms is een strakke buik helaas simpelweg niet haalbaar met minder eten. Een aantal keer per week sporten, een paar keer per dag push ups te doen is soms moeilijk vol te houden.

Je bent dan uiteraard goed bezig! Maar zeker na een zwangerschap is het lastig om weer een strakke buik te krijgen. De BodyTite is een mooie behandeling om de contouren van je buik en billen weer te herstellen.

Wanneer zie ik resultaat van de BodyTite behandeling?

Na de behandeling zal het effect de volgende dag direct al deels zichtbaar zijn. Het uiteindelijke, complete resultaat is zichtbaar na ongeveer 4 tot 5 maanden.

BodyTite ervaringen

Na mijn zwangerschap leek het onmogelijk om weer een echt strakke buik te krijgen. Ik heb gekozen voor de BodyTite behandeling in combinatie met Morpheus8. Mijn buik is echt supermooi en weer strak geworden. Het herstel was ook heel erg snel!

BodyTite combineren met Microneedling Morpheus8

Door de BodyTite te combineren met Microneedling met de Morpheus8 zullen de contouren van het lichaam nog verder verbeteren. De Morpheus8 is een nieuwe innovatie op het gebied van huidverstrakking en toepasbaar op het hele lichaam.

De Morpheus8 wordt bij ReSculpt Clinic ook vaak gecombineerd met een liposuctie behandeling. Zo kunnen we buikvet verwijderen en tegelijkertijd de huid verbeteren.

Lees meer over de microneedling behandeling met Morpheu8 →

Morpheus8, microneedling, microneedlign behandeling, morpheus behandeling, huidverstrakking, huidverjonging, resculpt clinic

ReSculpt Clinic specialist in huidverstrakking

ReSculpt Clinic is dé specialist in huidverstrakking op natuurlijke wijze. Door jarenlange ervaring en expertise kunnen we de contouren van het lichaam naar wens uitvoeren. Naast de BodyTite behandeling voor het gehele lichaam, hebben we ook Tite behandelingen specifiek gericht op het gezicht, nek en de hals.

Lees hier meer over de verschillende Tite behandelingen →

Bij ReSculpt Clinic is jouw lichaam onze zorg!

bodyt sculpting, bodytite, facetite, necktite, tite techniek, inmode, resculpt clinic

Kosten Bodytite behandeling

De kosten voor de BodyTite behandeling zijn te vinden op de tarievenpagina van ReSculpt Clinic. In een vrijblijvend gesprek vertellen de medisch specialisten van ReSculpt Clinic je graag meer over de mogelijkheden, de behandeling en de kosten.

Bekijk de kosten van body contouring met BodyTite →

Veelgestelde vragen over Body contouring

Bodytite is een behandeling om de huid van je lichaam te liften en te verstrakken. Het is een minimaal invasieve ingreep zonder littekenvorming en met een zeer snel herstel.

Morpheus8 is een innovatie op gebied van huidverstrakking en huidverjonging. Door het aanbrengen van minuscule gaatjes in de huid wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Het unieke is dat de microneedling gecombineerd wordt met radiofrequentiegolven (warmte). Deze (RF) energie zorgt ervoor dat het weefsel verstevigd en nog meer collageen wordt aangemaakt.

De body contouring behandeling met BodyTite is een behandeling die slechts eenmalig hoeft te worden toegepast. Indien de body contouring gecombineerd wordt met de Morpheus8 zal de microneedling met (RF) energie nog tweemaal herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Ja, dat is het zeker en het wordt bij bepaalde indicaties zelfs aanbevolen. Voor optimale resultaten wordt liposuctie met BodyTite bij ReSculpt Clinic vaak gecombineerd.

BodyTite kan inderdaad ook worden gecombineerd met de radiofrequente microneedling behandeling van de Morpheus8. De combinatie van beide zorgt voor uitstekende resultaten.

Het juiste advies voor een optimaal resultaat met BodyTite

ReSculpt Clinic is hét nederlandse vet expertisecentrum en de eerste kliniek die BodyTite in Nederland aanbood. Medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn gespecialiseerd op het gebied van een bodycontouring met BodyTite.

Met deze unieke en natuurlijke manier van liften worden de risico’s beperkt en behalen we de beste natuurlijke resultaten.
Haal samen met onze hulp het beste uit jezelf!

BodyTite informatie- en kennismakingsgesprek

Body contouring Amsterdam bij ReSculpt Clinic. Wil je meer weten over wat een BodyTite behandeling voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden om een andere behandeling te combineren met BodyTite?

Neem dan gerust contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek →

Maak nu een afspraak

X