• Microneedling behandeling met Morpheus8

  Een strakke en stralende huid met de vernieuwende Morpheus8 techniek!

Morpheus8, microneedling, huidverstrakking, huidverjonging, resculpt clinic

Microneedling behandeling voor huidverbetering met Morpheus8

Bij een microneedling behandeling worden er met de Morpheus8 kleine gaatjes in de huid gemaakt met heel kleine naaldjes. In de kleine gaatjes wordt de huid van onderen met radio frequente signalen behandeld. Zodat vet wordt verwijderd en de elasticiteit van de huid wordt geactiveerd.

Wil je jouw huid verbeteren en er weer stralend en jonger uitzien? Heb je last van een verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes of heb je acne littekens die met geen enkele crème het gewenste resultaat bereiken? Dan is microneedling met de Morpheus8 een goede oplossing om wel resultaat te behalen.

De Morpheus 8 richt zich op het bindweefsel van de huid (lederhuid) waardoor de huid goed samentrekt en aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is een veilige, effectieve en een minimaal ingrijpende behandeling voor verbetering van de huidstructuur.

Daarnaast kunnen we met de microneedling behandeling ook oneffenheden van de huid zoals (acne) littekens en zelfs striae verminderen.

Bij ReSculpt Clinic word je met de Morpheus8 microneedling behandeling natuurlijk mooier!

Resculpt Clinic

Wat is Microneedling met de Morpheus8 ?

De Morpheus8 is een nieuw geavanceerd apparaat dat micro needling met radiofrequente (RF) energie combineert. Door deze unieke combinatie trekt de huid samen en wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

De Morpheus8 maakt gebruik van kleine naaldjes die zich richten op de diepere huidlaag. Hierdoor wordt de huid verstevigd. Met deze nieuwe techniek kunnen we huidverbetering toepassen aan zowel het gezicht, de hals als de rest van het lichaam. De Morpheus 8 werkt dus anders dan een microneedling pen.

microneedling, morpheus8, wat is microneedling, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking, microneedling behandeling

Wat zijn de voordelen van de huidverbetering met Morpheus8

Er zijn meerdere voordelen om de Morpheus8 te gebruiken als aanvullende behandeling om de huid te verstrakken of om de huid te verbeteren bij huidproblemen.

Voordelen van Morpheus8 behandeling:

 • Veilige en effectieve behandeling
 • Egalisering van de huid
 • Verstrakking van de huid
 • Snel en blijvend resultaat

We kunnen de contouren en huidkwaliteit van het gezicht en het lichaam weer terug brengen en zo het verouderingsproces tegengaan. Na de microneedling met de Morpheus 8 is de huid weer strakker, egaler en je ziet er weer fris en jonger uit.

microneedling, microneedling behandeling, morpheus8 behandeling, micro needling, huidverbetering

Hoe werkt een microneedling behandeling met Morpheus8?

De Morpheus8 werkt vergelijkbaar met de standaard microneedling, maar in plaats van met zeer fijne naaldjes gewoon in de huid te prikken, bevat dit apparaat ook radiofrequentie, die de collageen- en elastineproductie op een dieper niveau activeert dat microneedling niet kan bereiken.

Welke huidverbetering kunnen we toepassen met de Morpheus 8 behandeling?

De morpheus 8 gebruiken we in onze kliniek om huidverbetering toe te passen en het verouderingsproces tegen te gaan. Deze microneedling behandeling is de unieke oplossing om huidproblemen te verhelpen en de huid op een natuurlijke manier te herstellen.

De Morpheus 8 wordt gebruikt voor:

 • Huidlift
 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging
 • Plooien en rimpels verminderen
 • Poriën verkleinen
 • Overmatig zweten
 • Striae

We kunnen de contouren en huidkwaliteit van het gezicht en het lichaam weer terug brengen en zo het verouderingsproces tegengaan. Na de microneedling met de Morpheus 8 is de huid weer strakker, egaler en je ziet er weer fris en jonger uit.

morpheus8, microneedling behandeling, huidverbetering, collageen, huidverstrakking

Microneedling voor en na – met Morpheus8

De behaalde resultaten van microneedling voor en na behandeling, kun je goed zien!
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering hebben wij vele patiënten blij kunnen maken met het definitieve resultaat. In huidverbetering gecombineerd met vetbehandeling is ReSculpt Clinic uniek. Zoals nu ook met de vooruitstrevende Morpheus8 behandeling voor huidverbetering.

Microneedling van de kaaklijn

Resultaat microneedling kaaklijn – voor en na behandeling met Morpheus8

microneelding ervaring, microneedling kin, microneedling kaaklijn, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic microneelding ervaring, microneedling kin, microneedling kaaklijn, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic

Microneedling van de armen

Resultaat microneedling armen – voor en na behandeling met Morpheus8

microneedling, microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking microneedling, microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking

Microneedling voor en na resultaten

Wil je meer microneedling voor en na resultaten zien?
Ga dan naar onze pagina Microneedling voor en na ervaringen →

microneedling RF energie, morpheus8 micro needling, huidverbetering microneedling, microneedling behandeling

Microneedling combineren met andere behandelingen

ReSculpt Clinic is de enige kliniek in Nederland die de microneedling met de Morpheus8 combineert met andere behandelingen om het juiste gewenste resultaat te behalen.

De Morpheus8 is een uitstekende oplossing om de huid te verstrakken. Deze unieke behandeling geeft een mooi aanvullend effect bij liposuctie en bij onze NeckTite (halslift), FaceTite en BodyTite behandeling.

Wil je meer weten over deze huidverstrakking behandelingen?

Kijk dan op onze pagina over huidverstrakking met BodyTite, FaceTite en NeckTite →

Morpheus8 als aanvullende behandeling bij Lipoedeem en Liposuctie

Naast de NeckTite, FaceTite en BodyTite behandelingen is de Morpheus8 behandeling zeer geschikt als aanvullende behandeling bij onze Lipoedeem en Liposuctie behandelingen.

Door een Morpheus8 behandeling te combineren bij de aandoening lipoedeem en bij liposuctie behandelingen wordt een nog beter eindresultaat bereikt wat betreft huidkwaliteit en de verstrakking van de huid.

Door microneedling met radiofrequente energie te gebruiken wordt niet alleen de huid verstrakt, maar verbeteren we tegelijkertijd ook de kwaliteit van de huid. Een mooie oplossing voor een optimaal resultaat met natuurlijk herstel bij Lipoedeem en Liposuctie.

Wil je meer weten over Lipoedeem dan vind je op de volgende pagina:
Meer informatie over de Lipoedeem behandeling →

Wil je meer weten over onze liposuctie behandelingen, lees dan verder op onze pagina:
Vet verwijderen door middel van liposuctie →

Microneedling met Morpheus8 bij ReSculpt Clinic

ReSculpt Clinic was de eerste kliniek in Nederland die deze vooruitstrevende Morpheus8 RF microneedling behandeling in Nederland uitvoerde. Onze medisch specialisten voeren de Morpheus8 behandeling dagelijks uit.
Bekijk hoe Dr. Jonathan Kadouch de Morpheus8 behandeling voor microneedling in Amsterdam toepast bij een patiënt.

Microneedling ervaringen

Microneedling ervaringen zijn er bij ReSculpt Clinic inmiddels genoeg. Tot nu toe hebben we alleen maar positieve reacties. Je kunt hieronder de ervaring lezen van een van onze cliënten. Ook kun je op onze social media ervaringen lezen van bijvoorbeeld Teun Föhn en Maaike Dorsteen.
Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram @resculptclinic

Ik had veel last van mijn hangende wangen en de diepe lijnen in mijn gezicht. Ik ben enorm tevreden over het resultaat van de microneedling behandeling en krijg te horen dat ik er veel jonger uitzie.

De Morpheus8 micro needling behandeling raad ik iedereen aan!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van patiënten die een microneedling behandeling bij ReSculpt Clinic hebben ondergaan?
Ga dan naar onze pagina Microneedling ervaringen →

Het juiste advies voor het beste resultaat met Morpheus 8

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn de eerste artsen die de Morpheus 8 behandeling in Nederland toepassen en gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering.

Met de Morpheus8 behandeling en onze ruime ervaring op dit gebied behalen we de beste natuurlijke resultaten.

Wat zijn de kosten voor microneedling met de morpheus8?

De kosten voor microneedling met de morpheus8 zijn afhankelijk van de zones die behandeld worden.

Om precies te weten wat deze huidverbetering behandeling met Morpheus 8 kost, kun je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige behandelingen. In sommige gevallen is een combinatie van behandelingen op het gebied van microneedling nodig voor een beter resultaat.

Bekijk de kosten voor microneedling huidverbetering met Morpheus8 →

Veelgestelde vragen – Microneedling huidverbetering met Morpheus8

De Morpheus8 is een apparaat dat microneedling met radiofrequente energie combineert. Deze combinatie zorgt ervoor dat tijdens de behandeling de productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. Collageen en elastine verstevigen de huid. Ook het bindweefsel onder de huid trekt samen, met als resultaat een strakkere huid. De huid wordt op natuurlijke wijze verstevigd en weer elastisch en dat zonder snijden of operatie!

De Morpheus8 is een veilige en effectieve behandeling voor verbetering van de huidstructuur. Door de radiofrequentie kunnen we gecontroleerd de behandeling uitvoeren. Doordat er kleine gaatjes in de huid gebracht worden, kunnen na de microneedling behandeling wel korstjes en blauwe plekken ontstaan, maar deze verdwijnen meestal een week na de behandeling vanzelf.

Het effect van de microneedling behandeling is blijvend, maar het natuurlijke verouderingsproces gaat altijd door. Het collageen zal in de loop der jaren weer afnemen waardoor de huid weer kan verslappen. Om het verouderingsproces voor te zijn raden we aan om jaarlijks een behandeling met de Morpheus8 te ondergaan.

Voorafgaand aan de behandelingen bevelen we een vrijblijvend consult aan, waarin ook het aantal behandelingen wordt besproken.

Er zijn drie behandelingen nodig, met tussenpozen van vier tot zes weken, nodig voor een optimaal resultaat.

In het algemeen is microneedling niet pijnlijk. De Morpheus 8 maakt gebruik van kleine naaldjes. Daardoor kan er op plaatsen waar de huid iets dunner is de behandeling gevoeliger zijn. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke (tumescente) verdoving, indien gecombineerd met een liposuctie behandeling en/of FaceTite, Necktite of BodyTite procedure. Als er verdovingsvloeistof wordt gebruikt, wordt er een half uur voor de ingreep een speciaal bereide verdovende crème aangebracht.

Je herstelt snel na de microneedling behandeling met de Morpheus8. Je huid zal tot een aantal dagen na de behandeling wat rood en warm zijn. De huid zal strakker aanvoelen dan normaal. We raden aan om de eerste dagen niet te lang in de zon te zitten of een zonnebank te gebruiken.

Microneedling informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over wat een microneedling behandeling met de Morpheus8 voor jouw huid kan doen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden om behandelingen te combineren met de Morpheus8?

Neem dan gerust contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek →

Maak nu een afspraak

X