Neem contact op met ReSculpt Clinic

Resculpt Clinic

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

In de toekomst is het ook mogelijk om door middel van videobellen contact met ReSculpt Clinic te hebben. Zo kunnen wij wellicht makkelijk een vraag beantwoorden zonder dat u daarvoor hoeft te reizen.

Een afspraak voor een gesprek of behandeling maakt u via de kliniek of online.

Resculpt Clinic
Bel ons op
Stuur een Whatsapp bericht
Whatsapp ReSculpt Clinic

U kunt altijd een voicemailbericht inspreken of een email sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.
Ons secretariaat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag – van 09:00 tot 17:00.

Stel een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Tijdens het intakegesprek met uw behandelend specialist wordt ruim de tijd genomen om uitleg te geven over de aandoening, de behandeling, de bijwerkingen, het natraject en het resultaat, zodat u optimaal bent geïnformeerd.

Resculpt Clinic

Locaties ReSculpt Clinic

Wij zijn gevestigd in het Laser Medisch Centrum Amsterdam. Op deze fraaie locatie in Amsterdam Zuid kunt u terecht voor een consult, de behandeling of controle bij de medisch specialisten Jonathan Kadouch en Hajo Bruining.

Een consult, kleine behandeling of controle bij Hajo Bruining is ook mogelijk in Haarlem (SkinPlan, locatie Kleverpark).

Informatie behandelkamer ReSculpt Clinic
In onze moderne behandelkamer voeren wij onze gespecialiseerde behandelingen in alle rust uit. In uw eigen rustkamer met toilet kunt u voor en na de behandeling terecht.

Amsterdam

ReSculpt Clinic Amsterdam
Cornelis Schuytstraat 55, Amsterdam
contact@resculptclinic.nl
085 130 5869
085 130 2119

Parkeren
Parkeren is vaak rondom de kliniek mogelijk. Wilt u wat goedkoper parkeren, dan kiest u voor de Breitnerstraat of Apollolaan (5 minuten loopafstand).

Op deze locatie komt u alleen voor het consult.
Behandelingen vinden altijd plaats bij Resculpt Clinic in Amsterdam. Een afspraak maakt u via 085 130 5869 of de online planner.

Parkeren
U kunt hier parkeren in de buurt. Voor sommige straten moet u betalen. U kunt uw kenteken doorgeven, dan regelen wij dit voor u. Check dit graag bij binnenkomst!