• Contact opnemen met ReSculpt Clinic

    Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Waar kunnen we je bij helpen?

Resculpt Clinic

Je kunt ons bellen of een bericht sturen via het onderstaande contactformulier. Wij doen er alles aan om je zo spoedig mogelijk te antwoorden.

In de toekomst is het ook mogelijk om door middel van videobellen contact met ReSculpt Clinic te hebben. Zo kunnen wij makkelijk je vraag beantwoorden zonder dat je daarvoor hoeft te reizen.

Een afspraak voor een gesprek of behandeling maakt je via de kliniek of direct online →

Resculpt Clinic
Bel ons op
Stuur een Whatsapp bericht
Whatsapp ReSculpt Clinic

U kunt altijd een voicemailbericht inspreken of een email sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.
Ons secretariaat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag – van 09:00 tot 17:00.

Stel je vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Tijdens het intakegesprek met de behandelend specialist wordt ruim de tijd genomen om uitleg te geven over de aandoening, de behandeling, de bijwerkingen, het natraject en het resultaat, zodat je optimaal bent geïnformeerd.

Resculpt Clinic

Locaties ReSculpt Clinic

Amsterdam
Op deze fraaie locatie in Amsterdam Zuid kun je terecht voor een consult, de behandeling of controle bij de medisch specialisten Jonathan Kadouch en Hajo Bruining.

Haarlem
Een consult, kleine behandeling of controle bij Hajo Bruining is ook mogelijk in Haarlem (SkinPlan, locatie Kleverpark).

Informatie behandelkamers
In onze moderne behandelkamers voeren wij onze gespecialiseerde behandelingen in alle rust uit. In de eigen rustkamer met toilet, kun je voor en na de behandeling terecht.

Amsterdam

ReSculpt Clinic Amsterdam
Noordhollandstraat 61a, Amsterdam
contact@resculptclinic.nl
085 130 5869
085 130 2119

KvK: 67430287
BTW nummer:  8569.86.112.B.01

Parkeren
Parkeren is bij de kliniek mogelijk.

Op deze locatie kom je alleen voor het consult.
Behandelingen vinden altijd plaats bij Resculpt Clinic in Amsterdam. Een afspraak maak je via 085 130 5869 of de online planner.

Parkeren
Je kunt hier goed parkeren in de buurt. Voor sommige straten moet worden betaald. Als je het kenteken doorgeeft, dan regelen wij dit voor je. Check dit graag bij binnenkomst!

Maak nu een afspraak

X