• Over ReSculpt Clinic

    Over hoe wij werken, wat wij voor je kunnen betekenen en wat je van ons kan verwachten.
    Maak kennis met onze artsen en het ReSculpt Clinic team.

Wat ReSculpt Clinic voor jou kan betekenen

Resculpt Clinic

Je kunt bij ons terecht voor volume- en contourherstel met lipofilling en liposuctie. De voornaamste medische reden voor liposuctie is de behandeling van lipoedeem, een belangrijk aandachtsgebied voor ons. Wij behandelen lipoedeem met tumescente liposuctie, de meest veilige liposuctiemethode die er bestaat.

Er bestaan echter ook andere medische redenen voor contour herstel, zoals deuken in de huid na een ongeval of een eerdere medische ingreep. Op deze website lees je alles over problemen van en door vetweefsel, de behandelingen die hiervoor bestaan en hoe wij je hierbij kunnen helpen.

Meer over onze artsen

De behandelingen bij ReSculpt Clinic worden uitgevoerd door Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch, beide dermatoloog met uitgebreide ervaring in de cosmetische dermatochirurgie.

Bij ons sta jij centraal

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geïnformeerd bent over de behandeling, de risico’s, de mogelijkheden en onmogelijkheden en het te verwachtten resultaat. Honderden tevreden patiënten gingen je voor.

Het ReSculpt Clinic Team

Als team hebben wij een gedeelde visie: de cliënt over het gehele traject, van intake gesprek tot de laatst gewenste controle, optimaal te begeleiden. Dit doen we door het geven van zoveel mogelijk informatie waardoor de verwachtingen, de behandeling en het genezingsproces zo duidelijk mogelijk geschetst worden.

Tijdens de behandeling begeleiden we je op een rustige manier en geven tevoren duidelijk aan wat er gaat gebeuren. Na een behandeling zijn we goed bereikbaar voor advies en hulp. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en streven naar een perfect resultaat van de behandeling.

Op de foto:
Hajo BruiningJonathan Kadouch (medisch specialisten)
Gerda de LangeOtteline van Dijk – Carla Visser (verpleegkundigen)
Niet op de foto: Ineke de Ruijter-Koster (hoofd administratie) – Natasja Oost (administratie)

ReSculpt Clinic Team, ReSculpt Clinic, ReSculpt Clinic medewerkers, artsen resculpt clinic
Gerda de Lange, resculpt clinic, resculpt clinic team

Gerda de Lange

Gerda is onze zeer deskundige verpleegkundige pur sang. Door haar ruime en langdurige ervaring bij het behandelen van tumescente liposuctie kan zij de patiënten tijdens de behandeling goed begeleiden.

Carla Visser, resculpt clinic, resculpt clinic team

Carla Visser

Carla is onze vrolijke en altijd opgeruimde deskundige verpleegkundige. Zij werkt al bijna 15 jaar als operatieassistente bij tumescente liposucties. Daarnaast is zij ook werkzaam op de afdeling verloskunde van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Heeft altijd interesse in de patiënten en helpt ze zo door de behandeling heen.

otteline van dijk, resculpt clinic, resculpt clinic team

Otteline van Dijk

Otteline is onze lieve empathische verpleegkundige. Heeft een ruime ervaring als verpleegkundige en operatieassistente in de dermatologie en bij de Mohs chirurgie (behandeling van huidkanker). Ze stelt de patiënten op hun gemak en houd ze nauwlettend in de gaten zodat de behandeling op rolletjes verloopt.

Ineke de Ruijter-Koster, resculpt clinic, resculpt clinic team

Ineke De Ruiter-Koster

Ineke beheert met veel enthousiasme het secretariaat. Deze duizendpoot is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en een steun en toeverlaat voor onze artsen en verpleegkundigen door haar ruime ervaring in de branche.

Natasja Oost, resculpt clinic, resculpt clinic team

Natasja Oost

Natasja geeft ondersteuning aan het secretariaat en is het eerste aanspreekpunt voor de patiënten, die zij met veel bezieling en een goed luisterend oor bijstaat. Daarnaast is zij ook yoga-docente en begaafd in bindweefselmassages. Een aanwinst voor het team!

Maak nu een afspraak

X