ReSculpt Clinic

Resculpt Clinic

U kunt bij ons terecht voor volume- en contourherstel met lipofilling en liposuctie. De voornaamste medische reden voor liposuctie is de behandeling van lipoedeem, een belangrijk aandachtsgebied voor ons. Wij behandelen lipoedeem met tumescente liposuctie, de meest veilige liposuctiemethode die er bestaat.

Er bestaan echter ook andere medische redenen voor contour herstel, zoals deuken in de huid na een ongeval of een eerdere medische ingreep. Op deze website leest u alles over problemen van en door vetweefsel, de behandelingen die hiervoor bestaan en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Meer over onze artsen

De behandelingen bij ReSculpt Clinic worden uitgevoerd door Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch, beide dermatoloog met uitgebreide ervaring in de cosmetische dermatochirurgie.

Bij ons staat u centraal

Wij vinden het belangrijk dat u optimaal geïnformeerd bent over de behandeling, de risico’s, de mogelijkheden en onmogelijkheden en het te verwachtten resultaat. Honderden tevreden patiënten gingen u voor.

Hajo Bruining, dermatoloog, resculpt clinic

Hajo Bruining

dermatoloog, resculpt clinic, lipoedeem, lymfoedeem

Christiaan Bakker

dermatoloog, resculpt clinic

Jonathan Kadouch

dermatoloog, resculpt clinic, lipoedeem, lymfoedeem, jan-gert geerdink

Jan-Gert Geerdink

Het ReSculpt Clinic Team

Als team hebben wij een gedeelde visie: de cliënt over het gehele traject, van intake gesprek tot de laatst gewenste controle, optimaal te begeleiden. Dit doen we door het geven van zoveel mogelijk informatie waardoor de verwachtingen, de behandeling en het genezingsproces zo duidelijk mogelijk geschetst worden.  Tijdens de behandeling begeleiden we u op een rustige manier en geven tevoren duidelijk aan wat er gaat gebeuren. Na een behandeling zijn we goed bereikbaar voor advies en hulp. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en streven naar een perfect resultaat van de behandeling.

Op de foto:

Hajo BruiningJonathan Kadouch (medisch specialisten)
Gerda de Lange – Otteline van Dijk – Carla Visser (verpleegkundigen)
Niet op de foto: Ineke de Ruijter-Koster (hoofd administratie)

ReSculpt Clinic Team, ReSculpt Clinic, ReSculpt Clinic medewerkers

Vragen of meer informatie?