• Halslift zonder operatie met NeckTite

    Kalkoennek en slappe onderkin definitief verwijderen

Halslift zonder operatie met NeckTite

Het verouderingsproces, we krijgen hier allemaal mee te maken. Naarmate we ouder worden neemt de elastine en het collageen in de huid af.

Dit verouderingsproces in het gezicht gaat geleidelijk aan en is helaas niet te stoppen. Gelukkig heeft ReSculpt Clinic de oplossing… een NeckTite behandeling. Wij zijn de eerste kliniek in Nederland die verslapping van de huid behandelen middels een halslift zonder operatie.

ReSculpt Clinic – voor de mooiste resultaten bij halslift met NeckTite

Resculpt Clinic

Strakke nek en kaaklijn met een natuurlijk resultaat

Door verslapping van de huid en in combinatie met de zwaartekracht, zakt de huid langzaam naar beneden. Rimpels worden steeds meer zichtbaar en je krijgt vaak een vermoeide gezichtsuitdrukking. Hierdoor wordt de strakke kaak en halslijn steeds minder zichtbaar.

borstverkleining, kleinere borsten, borsten kleiner

Halslift met NeckTite behandeling

Om de slappe huid van de hals en onderkin tegen te gaan heeft onze kliniek een nieuwe techniek om de contouren van het gezicht op natuurlijke wijze weer terug te brengen. Wij voeren de neklift zonder operatie van binnenuit de huid uit.

Geen facelift of littekens

Hierdoor zijn de verouderde facelift technieken overbodig. Door deze nieuwe techniek hoeft de verslapte huid niet weggesneden te worden, waardoor er geen littekens zichtbaar zijn.

Ervaar weer een mooie strakke kaaklijn met een natuurlijk resultaat!

Hoe kom ik van mijn kalkoennek en slappe onderkin af?

Zowel mannen als vrouwen krijgen te maken met een slappe hals, ook wel de kalkoennek genoemd. Hoe kom je gemakkelijk van deze kalkoennek af?

ReSculpt Clinic heeft een unieke en vrij nieuwe techniek die van binnenuit de huid laat verstrakken en strakkere kaaklijn terug te geven. Deze nieuwe techniek wordt een NeckTite genoemd.

Verslapping van de huid tegengaan met NeckTite

Door van binnenuit de verslapte huid te behandelen, wordt niet alleen de huid, maar ook de diepere bindweefsel structuren onder de huid behandeld. Door deze invasieve behandeling wordt het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd om samen te trekken. Hierdoor is de neklift die wij in de kliniek uitvoeren heel anders dan een conventionele facelift.

Slappe onderkin verwijderen

De neklift zonder operatie helpt de tekenen van veroudering om te keren, die slappe hals te bestrijden en je zelfvertrouwen terug te geven!

onderkin verwijderen, halslift zonder operatie, halslift zonder snijden, onderkin weghalen

Halslift met NeckTite – Resultaat Voor en Na

Resultaat van de Necktite behandeling die bij Teun Föhn is uitgevoerd. Halslift voor en na behandeling

Onderkin weghalen met Necktite

Onderkin weghalen? Het kan bij ReSculpt Clinic! In onze kliniek kan je de onderkin verwijderen zonder operatie. Door gebruik te maken van (RF) radiofrequente energie kunnen we de onderkin gemakkelijk weghalen zonder te snijden of zichtbare littekens. Deze invasieve behandeling zorgt dat de verslapte huid van binnenuit samentrekt en de huid verstrakt. Hierdoor wordt de kaaklijn weer zichtbaar en zie je er weer stralend en jonger uit.

De onderkin weghalen kan gecombineerd worden met een liposuctie onderkin. Het overtollige vet in de onderkin kan worden verwijderd zonder een klassieke facelift te ondergaan. De liposuctie van de onderkin wordt bij ReSculpt Clinic gedaan onder plaatselijke verdoving.

Wil je meer informatie hoe je de onderkin kan weghalen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met een van onze medische specialisten.

Wil je alleen van je onderkin af?

Dan kan onze onderkin behandeling met Belkyra of liposuctie ook zeer geschikt zijn.

Huidverstrakking zonder littekens

Een verstrakking van de huid zonder littekens is een nieuwe en nog vrij onbekende behandeling in Nederland. In Amerika bestaat de behandeling al veel langer. De neklift zonder chirurgie staat in Amerika bekend als de NeckTite behandeling. Met deze Necktite techniek kunnen nek, hals, onderkin en zelfs de hamsterwangen worden behandeld.

Aanmaak van collageen

De halslift wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en met behulp van radiofrequente-energie. Door verwarmende energie verkorten de onderhuidse vezels en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de verslapte huid tot wel 30% strakker kan worden.

huidverstrakking gezicht, facelift, resculpt clinic

Resultaat NeckTite – Voor en Na behandeling

Verslapte huid van de hals verhelpen

NeckTite is de beste behandeling om verslapte huid van de nek en onderkin te verhelpen. Deze methode kan goed gecombineerd worden met een liposuctie behandeling als er ook een vetoverschot aanwezig is.

Daarnaast kunnen we de huid zelf stimuleren om samen te trekken en meer collageen aan te maken door aanvullend de radiofrequentie behandeling met de Morpheus 8 te doen.

ReSculpt Clinic is de enige kliniek in Nederland die een neklift combineert met een liposuctie behandeling.

Wat gebeurt er bij een halslift?

Halslift met NeckTite behandeling

Bij deze nieuwe NeckTite techniek wordt de huid eerst plaatselijk verdoofd. Vervolgens worden er twee kleine sneetjes gemaakt. Met een dun buisje zal er net onder de huid naar binnen worden gegaan.

De punt van het buisje wordt verwarmd. De Invasix, het medische apparaat, zal steeds een geluid maken en stoppen met verwarmen als de huid van binnenuit voldoende is opgewarmd.

Ook bevat de behandelmodule (waar het buisje in zit) sensoren die de temperatuur van binnen en aan het huidoppervlak meten. Zo kan heel gecontroleerd het onderhuidse bindweefsel worden verwarmd, zonder dat er de kans is op oververhitting of verbranding,

Op deze manier trekt het bindweefsel onder de huid samen, met als resultaat een strakkere huid.

Neklift combineren met liposuctie

Naarmate we ouder worden komt vet onder de kin veel voor. De neklift die wij in onze kliniek uitvoeren kan goed gecombineerd worden met een tumescente liposuctie behandeling.

We halen het overtollige vetweefsel weg en verstrakken de overtollige huid in slechts één behandeling. Het is de perfecte oplossing om zonder operatie van een dubbele onderkin of kalkoennek af te komen.

Lees meer over liposuctie behandeling →.

borstverkleining, kleinere borsten, borsten kleiner

Waar kunnen we deze huidverstrakking nog meer toepassen?

Naast het verstrakken van de nek kunnen we met deze nieuwe techniek verschillende gebieden behandelen. Zo voeren we deze behandeling ook uit aan het gezicht, buik, armen en benen. Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Slechts één bezoek aan onze kliniek zorgt direct voor contourverbetering, en dat zonder plastische chirurgie.

Bij ReSculpt Clinic word je gewoon natuurlijk mooier!

Huidverstrakking van het gezicht

Het verstrakken van het gezicht, deze techniek wordt ook wel FaceTite genoemd. Het is een minimale invasieve behandeling. Het is dezelfde behandeling als de NeckTite, maar dan wordt er een kleine module gebruikt. De behandeling die onze kliniek uitvoert is een facelift zonder operatie.

De gebieden die wij veel behandelen om de huid aan het gezicht te verstrakken zijn de:

  • Neuslippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Hamsterwangen

Door de vakkundigheid en precisie van onze medische specialisten zal je zeer tevreden zijn met het definitieve resultaat.

Lees hier meer over FaceTite behandeling →

huidverstrakking gezicht, facelift, resculpt clinic

Huidverstrakking van de buik & lichaam

Het verstrakken van de buik, deze techniek wordt de BodyTite genoemd. Het is een behandeling die lichaamscontouren verbetert. ReSculpt Clinic is een van de eerste klinieken in Nederland die deze behandeling kan uitvoeren in combinatie met een liposuctie behandeling.

Het is de beste en veiligste manier om je contouren weer terug te krijgen. BodyTite is ook zeer geschikt om de bovenarmen en borsten te behandelen.

De behandelende artsen van onze kliniek voeren met regelmaat deze behandeling uit. Hierdoor kunnen we resultaten voorspellen en is er een zeer laag complicatie percentage.

Lees hier meer over BodyTite behandeling →

borstverkleining, kleinere borsten, borsten kleiner

Halslift met NeckTite – Resultaat Voor en Na

Resultaat Necktite voor en na behandeling

Wanneer zijn de resultaten van de halslift zichtbaar?

Het duurt een aantal maanden totdat het definitieve resultaat van een halslift zichtbaar is. Het eerste resultaat is vaak al te zien als de zwelling van de ingreep verdwenen is. De eerste één tot twee weken zal de nek wat gevoelig en opgezet zijn. Soms komen er blauwe plekken voor. Deze zijn meestal een week na de halslift behandeling weer verdwenen.

Na enkele weken zal het resultaat steeds meer zichtbaar worden. Aangezien de vorming van collageen en elastine langer duurt, zal de contourverbetering na 4 tot 5 maanden echt goed zichtbaar zijn.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het effect van een NeckTite behandeling is blijvend, maar het natuurlijke verouderingsproces gaat altijd door. De huid zal in de loop der jaren weer uitrekken, maar dat zou altijd meer geweest zijn zonder deze behandeling.

Hoeveel jaar dit duurt is per individu verschillend en hangt af van verschillende factoren levensstijl.

Ervaring NeckTite halslift zonder operatie

Mijn ervaring van de NeckTite behandeling bij ReSculpt Clinic is echt boven verwachting. Het deskundige team van Dr. Kadouch heeft mij erg fijn begeleid, de behandeling is me alles meegevallen.

De neklift is onder lokale verdoving uitgevoerd en ik heb totaal geen pijn gehad! De dagen na de behandeling zag ik direct al resultaat.

Het is nu 2 maanden geleden en per week verstrakt de huid van mijn hals en kaaklijn. Zeer tevreden, bedankt Jonathan!

Benieuwd naar de halslift ervaring van Tjarda?
Lees hier haar ervaringsverhaal van de NeckTite behandeling →

Wat zijn de kosten van een halslift zonder operatie?

De kosten van een halslift zonder operatie is afhankelijk of er liposuctie moet worden uitgevoerd.

Om precies te weten wat deze behandeling kost, kun je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige vet behandelingen.

Maak kennis met onze medisch specialisten – NeckTite behandeling

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn beide gespecialiseerd op het gebied van hals liften zonder chirurgie met NeckTite.

Met deze unieke manier van liften worden de risico’s beperkt en voor het beste natuurlijke resultaat gezorgd.

NeckTite informatie en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over de neklift zonder operatie en de mogelijkheden om dit te behandelen? Neem dan contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek neemt de arts ruim de tijd om je te informeren over de mogelijkheden van een NeckTite behandeling.

Maak nu een afspraak

X