• Facelift zonder operatie met FaceTite

  Definitieve huidverjonging met de FaceTite behandeling

facetite, facelift zonder operatie, huidverjonging

Facelift zonder operatie met FaceTite

Een facelift zonder operatie en zonder littekens, het kan! ReSculpt Clinic is de eerste kliniek in Amsterdam die de revolutionaire FaceTite naar Nederland heeft gehaald.

FaceTite is een nieuwe, revolutionaire behandelmethode die te vergelijken is met de klassieke chirurgische facelift maar dan zonder operatie, snijden en littekens. Deze nieuwe vorm van liften is de oplossing om op natuurlijke wijze de verslapte huid van het gezicht en de hals te verstrakken.

Bij deze unieke facelift zonder operatie oftewel FaceTite wordt gebruik gemaakt van de nieuwste RF (radiofrequentie) technologie. Door de radiofrequentie energie smelt het vet en wordt de huid van het gezicht strakker gemaakt.

FaceTite is de toekomst en hét alternatief voor een facelift zonder snijden. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van de medische specialisten van ReSculpt Clinic.

ReSculpt Clinic voor een natuurlijke facelift met het mooiste resultaat

Resculpt Clinic

Wat is huidverjonging van het gezicht met FaceTite?

FaceTite is een niet-chirurgische, niet-invasieve en volledig natuurlijke behandeling.

Behandelingen voor huidverjonging van het gezicht met FaceTite is een unieke HT technologie. Tijdens de behandeling maken we gebruik van radiofrequentie (RF) energie.

Met deze anti-aging behandeling kunnen we de verslapte huid van binnenuit behandelen. De krachtige maar veilige radiofrequentie zorgt ervoor dat het onderhuidse vetweefsel smelt en de losse huid weer verstevigd.

Huidverjonging door natuurlijk collageen

Doordat de natuurlijke productie van het collageen weer opnieuw wordt gestimuleerd, herstelt het collageen en de elastinevezels. Dit zorgt voor een liftend effect en een jonger uitziende huid.

Het is alsof je een totale facelift hebt gekregen, maar dan zonder operatie. De resultaten zijn merkbare versteviging van de huid en een strakker gevoel.

Waarom je huid verstevigen met een FaceTite?

FaceTite is de niet-chirurgische oplossing voor huidversteviging. Met deze nieuwe techniek kunnen we het volume in je gezicht herstellen en verbeteren. Het is een snel en vrijwel pijnloos alternatief voor een klassieke chirurgische facelift.

Door de slappe huid van binnenuit te behandelen wordt de collageenproductie van je huid gestimuleerd. Door de aanmaak van collageen wordt de verslapte huid op natuurlijke wijze zichtbaar minder slap en de huid voelt weer stevig aan.

ReSculpt Clinic voor een natuurlijke facelift met het mooiste resultaat

Wil je meer informatie over onze FaceTite?
Neem dan contact op met een van onze medisch specialisten →

facetite, huidverjonging, radiofrequentie, huidverstrakking, halslift zonder operatie

Wat kan er met deze natuurlijke huidverjonging behandeld worden?

Met deze natuurlijke huidverjonging middels FaceTite kunnen alle gebieden van het gezicht en de hals met verslapte huid worden behandeld.

FaceTite wordt toegepast op:

 • Neuslippenplooi
 • Marionetlijnen
 • Voorhoofd
 • Rimpeltjes van de bovenlip
 • Wangen en kaaklijn

Het is mogelijk om meerdere gebieden te laten behandelen bij één bezoek. Per gebied zal de behandeling rond de 45 minuten in beslag nemen.

Door de vakkundigheid en precisie van onze medische specialisten zul je zeer tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat van de FaceTite behandeling.

Facelift met NeckTite – voor en na

FaceTite, facelift zonder operatie, facetite voor en na, facetite behandeling, facelift behandeling FaceTite, facelift zonder operatie, facetite voor en na, facetite behandeling, facelift behandeling

Resultaat FaceTite facelift voor en na behandeling

De voordelen van een facelift zonder operatie

De FaceTite is een nieuwe en efficiënte methode om je gezicht te liften zonder een operatie. Deze vernieuwende methode kent voordelen zoals:

 • Bindweefselstructuren worden diep in de huid behandeld
 • Geen narcose, maar plaatselijke verdoving
 • Geen zichtbare littekens
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Kan gecombineerd worden met liposuctie

Wil je meer informatie over onze facelift zonder snijden?
Neem dan contact op met een van onze medisch specialisten →

FaceTite, facetite behandeling, facelift zonder operatie, facelift, facelift zonder snijden

FaceTite combineren met liposuctie

Bij ReSculpt Clinic kun je de FaceTite ook combineren met een tumescente liposuctie behandeling.

We halen het overtollige vetweefsel weg en verstrakken de overtollige huid in slechts één behandeling. Het is de perfecte oplossing om zonder operatie er weer jong en stralend uit te zien.

Lees hier meer over onze Liposuctie behandeling en bekijk de mogelijkheden.

liposuctie behandeling, vet verwijderen, vet verwijderen behandeling, vet weg, vet verwijderen, vet wegzuigen, resculpt clinic

FaceTite combineren met Morpheus8 voor huidverbetering

De FaceTite behandeling wordt vaak gecombineerd met de Morpheus8 voor het verbeteren van de huid. De morpheus8 is een geavanceerd apparaat dat microneedling met radiofrequente energie combineert. Dezelfde RF energie wordt ook gebruikt bij de NeckTite en de BodyTite.

Microneedling behandeling

De naaldjes, die gebruikt worden bij deze microneedling behandeling, maken kleine gaatjes in het diep gelegen bindweefsel waardoor de huid samentrekt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine opnieuw gestimuleerd.

Microneedling met de Morpheus 8 is een mooie aanvullende behandeling op de facelift zonder operatie.

Wil je meer weten over deze nieuwe techniek?
Lees dan verder over microneedling behandeling met Morpheus8 voor de ultieme huidverbetering →

Morpheus8, microneedling, microneedlign behandeling, morpheus behandeling, huidverstrakking, huidverjonging, resculpt clinic

Een jongere uitstraling zonder zichtbare littekens

Al bij na de eerste FaceTite behandeling worden de diepe rimpels minder zichtbaar en de huid van het hele gezicht strakker. Door het liftend effect worden de rimpels minder diep en krijg je weer een jongere uitstraling zonder zichtbare littekens.

Naast de verstrakking van de huid in het gezicht kan je ook bij ReSculpt Clinic terecht voor een BodyTite en NeckTite behandeling.

Huidverstrakking van de buik met BodyTite

Het verstrakken van de billen, benen, buik, bovenarmen en/of borsten wordt BodyTite genoemd. Het is een behandeling die lichaamscontouren verbetert. ReSculpt Clinic is een van de eerste klinieken in Nederland die deze behandeling uitvoert in combinatie met een liposuctie behandeling.

Het is de beste en veiligste manier om je contouren weer terug te krijgen. De behandelende artsen van onze kliniek voeren met regelmaat deze behandeling uit. Hierdoor kunnen we resultaten voorspellen en is er een zeer laag complicatie percentage.

Lees hier meer over BodyTite behandeling →

bodytite, body tite, bodytite behandeling, body contouring

Onderkin weghalen met NeckTite

Laat je onderkin weghalen met NeckTite. Door verslapping van de huid en in combinatie met de zwaartekracht, zakt de huid langzaam naar beneden. Hierdoor wordt de kaaklijn en halslijn steeds minder zichtbaar. Zo ontstaat een dubbele onderkin of de zogenoemde kalkoennek.

ReSculpt Clinic maakt gebruik van een nieuwe en unieke techniek. Deze nieuwe techniek wordt een NeckTite genoemd. Dit houdt in dat we de verslapte huid van binnenuit weer strakker maken waardoor je kaaklijn en nek weer zichtbaar worden.

Lees hier meer over de halslift zonder operatie met NeckTite →

necktite, halslift zonder operatie, halslift, verstrakking kaaklijn, neklift, resculpt clinic

Veelgestelde vragen – Facelift zonder operatie met FaceTite

Het duurt een paar maanden voor het definitieve resultaat zichtbaar is. De eerste één tot twee weken na de behandeling zal je gezicht wat gevoelig zijn. Soms ontstaan er blauwe plekken. Deze zijn meestal een week na de behandeling weer verdwenen.

Na enkele weken zal de huid minder opgezet en gevoelig zijn en worden de resultaten van de behandeling steeds meer zichtbaar. De aanmaak van nieuw collageen en elastine duurt iets langer. Daardoor zal de contourverbetering na 4 tot 5 maanden echt goed zichtbaar zijn.

Het effect van de behandeling is blijvend, maar het natuurlijke verouderingsproces gaat altijd door. De huid zal in de loop der jaren weer langzaam zijn elasticiteit verliezen waardoor er weer fijne lijntjes kunnen ontstaan.

Hoeveel jaar dit duurt is per individu verschillend en hangt af van verschillende factoren, zoals levensstijl en eetpatronen.

De kosten van een FaceTite zijn afhankelijk van of er naast de FaceTite behandeling ook liposuctie moet worden uitgevoerd.

Om precies te weten wat deze behandeling kost, kun je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige (vet verwijderen) behandelingen.

FaceTite ervaringen

Een aantal maanden geleden heb ik de FaceTite bij ReSculpt Clinic ondergaan. Door de jaren heen werd de huid in mijn hele gezicht slapper en werden mijn fijne lijntjes steeds diepere rimpels. Een klassieke facelift zag ik niet zitten en na wat onderzoek kwam ik op de website van ReSculpt Clinic terecht.

In het vrijblijvende gesprek werd meteen duidelijk dat ik hier aan het juiste adres was. Deze kliniek voert een facelift uit zonder een operatie! De perfecte behandeling voor huidverjonging. Na de behandeling waren de rimpels in mijn gezicht gelijk minder diep en mijn huid voelt zacht en steviger. Nu enkele maanden later is het resultaat echt bijzonder mooi geworden. Ik heb er geen moment spijt van en kan iedereen deze kliniek aanraden.

Bedankt ReSculpt Clinic!

Het juiste advies voor een optimaal resultaat met FaceTite

ReSculpt Clinic is hét nederlandse vet expertisecentrum en eerste kliniek die FaceTite aanbood. Medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn gespecialiseerd op het gebied van een facelift zonder operatie in Amsterdam.

Met deze unieke en natuurlijke manier van liften worden de risico’s beperkt en behalen we de beste natuurlijke resultaten.
Haal samen met onze hulp het beste uit jezelf!

FaceTite informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over wat een Facelift zonder snijden met de FaceTite techniek voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden om een andere behandeling te combineren met NeckTite?

Neem dan gerust contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek →

Maak nu een afspraak

X