• Brazilian butt lift - Billen vergroten met eigen vet

    Natuurlijke rondingen van de billen met lipofilling

Brazilian butt lift (BBL) – billen vergroten zonder operatie

Brazilian butt lift, ook wel BBL genoemd. Billen vergroten zonder operatie is een populaire chirurgische ingreep die in Rio de Janeiro is ontwikkeld.

Bij ReSculpt Clinic gebruiken we de lichaamseigen vetcellen. Een veilige procedure om het gewenste volume op natuurlijke wijze in de billen te vergroten.

Door lipofilling krijgen de billen een stevigere, ronder en vollere vorm, en dit alles onder plaatselijke verdoving.

Streef je naar dat zandloper figuur zonder zichtbare littekens? Dan is een brazilian butt lift de juiste oplossing. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd wordt!

ReSculpt Clinic, Jouw lichaam onze zorg!

Resculpt Clinic

Lipofilling billen

Lipofilling billen is de uitkomst als je niet tevreden met het formaat of het volume. Heb je van nature slappe billen of zijn je billen door gewichtsverlies gaan hangen? Dan is een bilvergroting met eigen vet de oplossing.

Lipofilling billen is een cosmetische behandeling en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Zo liften we de billen op een veilige manier en zijn de risico’s beperkt.

Lees meer over lipofilling →

lipofilling, lipofilling behandeling, lipofilling laten doen, rescultp clinic, dermatoloog behandeling

Voordelen Brazilian butt lift – bilvergroting met eigen vet

Een Brazilian Butt Lift, oftewel de bilvergroting met eigen vet, kent meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de billen worden gelift met eigen vetweefsel. Door eigen vetweefsel te gebruiken zal het lichaam deze niet afstoten. Het resultaat zal er mooi en natuurlijk uitzien.

Andere voordelen van een Brazilian Butt Lift (BBL):

  • nauwelijks zichtbare littekens
  • veilige procedure (indien de behandeling door een professional wordt uitgevoerd)
  • lokale verdoving
  • langdurig resultaat

ReSculpt Clinic is hét Nederlandse expertise centrum voor vetbehandelingen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in lipofilling billen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Onze specialisten helpen je graag verder →

Bilvergroting met eigen vet

Bij een bilvergroting met eigen vet wordt het ongewenst vet weefsel weggehaald door middel van liposuctie. De hoeveelheid vet wordt samen, met de behandelend specialist, tijdens het consult besproken.

Liposuctie

Door middel van liposuctie “oogsten” we zoveel mogelijk vetweefsel rondom het bil gebied. Hierdoor verbeteren we de lichaamscontouren en vorm van de billen. Na bewerking wordt het vet onder plaatselijke verdoving in de billen nauwkeurig terug geplaatst. Geïnjecteerd vet zorgt ervoor dat de billen weer mooie rondingen krijgen.
Wil je meer weten over liposuctie behandeling? Lees hier verder →

Lipofilling billen foto’s voor en na

Onze uitgebreide ervaring met liposuctie en lipofilling heeft ons in staat gesteld talloze patiënten tevreden te stellen met blijvende en bevredigende resultaten. We zijn buitengewoon trots op de successen die we hebben behaald door voortdurende inspanningen in de ontwikkeling en verfijning van onze technieken en deskundigheid.

Resultaat Lipofilling billen foto’s voor en na behandeling

Hoe verloopt een bilvergroting?

Deze zorgvuldig ontworpen stappen garanderen een veilige en effectieve aanpak voor het vergroten van de billen met behulp van uw eigen vet, met aandacht voor zowel esthetiek als gezondheid.

Bij het eerste consult bespreek je samen met de chirurg wat de voordelen en nadelen zijn. Er wordt besproken wat de resultaten kunnen zijn die je realistisch gezien kan verwachten. Ook wordt besproken wat het beste donorgebied is om de liposuctie te verrichten en waar het vet verwijderd gaat worden. Dat vet wordt vervolgens weer (na bewerking) in de billen gespoten.

Een bilvergroting door middel van liposuctie duurt ongeveer vier uur en is deels afhankelijk van de techniek van de chirurg, en de grootte van het liposuctie gebied.De huid van het donorgebied en het injectiegebied worden gemarkeerd. Hierna worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier.

Met een aantal kleine prikjes wordt de huid rond het afgetekende gebied lokaal verdoofd. Via de verdoofde huid worden naaldjes (pijnloos) ingebracht. Daarmee wordt de tumescente verdovingsvloeistof in het vetweefsel ingespoten. Het injecteren duurt gemiddeld 45 minuten.Rond het te behandelen gebied worden een aantal kleine incisies (0,5 tot 1 cm) gemaakt. Via deze sneetjes wordt de zuigcanule in het vetweefsel aangebracht. Het overtollige vetweefsel wordt door middel van heen- en weergaande bewegingen weggehaald. 

Wil je meer weten over liposuctie bekijk dan ons artikel over liposuctie.Zodra het vet is verwerkt begint de chirurg dit vet in het weefsel net onder het huidoppervlak te injecteren. Injecties kunnen in de billen worden geplaatst om meer projectie te geven. Ook kan het in de heupen worden geïnjecteerd om meer rondingen te geven.  

Het vet wordt net onder de huid van je billen en heupen aangebracht. Dit proces wordt herhaald tot de gewenste contouren zijn bereikt.

Lees hier meer over het onderwerp lipofilling.

Er moet maximaal 6 weken een compressie kledingstuk gedragen worden. Dit helpt blauwe plekken en zwellingen te verminderen en eventuele losse huid te laten intrekken.

Wanneer zie ik resultaat van lipofilling bil behandeling?

Het volledige potentieel van de behandeling wordt doorgaans na ongeveer 3 maanden zichtbaar. Rond deze periode zal elke zwelling die optrad na de ingreep volledig zijn afgenomen, waardoor het ware effect van het toegevoegde volume zichtbaar wordt. Dit effect is het resultaat van de vetcellen die succesvol de transplantatie hebben doorstaan en zich hebben genesteld in hun nieuwe omgeving. Statistisch gezien is dit gemiddeld ongeveer 70% van de getransplanteerde vetcellen.

Lipofilling bil ervaringen

Ik heb altijd platte billen gehad en wilde graag meer volume. Via via kwam ik bij ReSculpt Clinic terecht.
De artsen zijn heel deskundig en gespecialiseerd in een bilvergroting met eigen vet. Ik ben super tevreden over het uiteindelijke resultaat. Bedankt!

Het juiste advies en het beste resultaat bij Lipofilling van de billen

Drs. Bruining en Dr. Kadouch, met hun diepgaande expertise en innovatieve benaderingen, staan garant voor een zorgvuldige uitvoering van de lipofilling procedure, gericht op het creëren van volle, mooi gevormde billen die de algehele lichaamscontouren verbeteren.

De kosten van een lipofilling behandeling

De kosten van een lipofilling behandeling zijn afhankelijk van het gewenste resultaat. Wil je weten wat lipofilling precies kost? Dan kan je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige behandelingen.

Bekijk de lipofilling kosten →

Lipofilling behandeling – veelgestelde vragen

De kosten van een bilvergroting met eigen vet zijn afhankelijk van het gewenste resultaat. Wil je weten wat lipofilling billen precies kost? Dan kan je terecht op onze website bij tarieven. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige behandelingen. Bekijk onze tarieven→

Lipofilling maakt gebruik van het eigen lichaamsvet als vulmiddel, wat betekent dat het risico op allergische reacties aanzienlijk vermindert in vergelijking met synthetische fillers. Dit “autologe” aspect van de procedure is een groot voordeel, omdat het lichaam minder waarschijnlijk iets zal afstoten dat al deel van het lichaam is.

Lees meer over lipofilling →

Liposuctie van de buik is een erkende en geregistreerde cosmetische chirurgische procedure die uitstekende resultaten geeft bij het verwijderen van plaatselijke vetophopingen. Over het algemeen ervaren cliënten de behandeling als niet pijnlijk. Wat je voelt is het inbrengen van de vloeistof. Dit is niet pijnlijk, hoewel het soms als onaangenaam ervaren kan worden. Bij cliënten met pijnlijk vetweefsel injecteren we de vloeistof extra langzaam om het minder onaangenaam te maken. Het wegzuigen van het vet is niet pijnlijk.

Voor een bilvergroting met eigen vet is er tussen de 700 – 900 cc vet nodig. Deze hoeveelheid verschilt per persoon. Er wordt eerst grondig onderzocht hoeveel vet er nodig is en waar het vet vandaan wordt gehaald.

Over het algemeen blijven de resultaten van een Brazilian Butt lift drie tot vijf jaar zichtbaar. Een gezonde levensstijl en op gewicht blijven zorgt ervoor dat het resultaat optimaal blijft.

Na de behandeling is het er direct resultaat zichtbaar. De billen zullen er al meteen voller uitzien. Na de lipofilling behandeling kan er eerst wat zwelling ontstaan en moet het weefsel herstellen. Na ongeveer vier maanden zal je echt het definitieve resultaat zien.

Informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over deze BBL lipofilling behandeling en de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze medische specialisten.

Tijdens dit gesprek neemt onze medisch specialist ruim de tijd om informatie te geven over de behandeling en de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

X