• Liposuctie van de love handles

    Definitief en veilig afkomen van ongewenst heupvet

Love handles verwijderen middels liposuctie

Lovehandles, vroeg of laat krijgt bijna iedere man of vrouw er mee te maken. Het is dat vervelende vet op je heupen, dat vaak in de weg zit. Wat je ook doet aan oefeningen, bewegen of diëten, die love handles zijn bijna niet weg te krijgen. Je lovehandles zorgen ervoor dat je je onzeker voelt. Gelukkig kun je love handles verwijderen middels liposuctie zonder operatie.

De medische specialisten van ReSculpt Clinic zijn gespecialiseerd in tumescente liposuctie behandeling. Een veilige manier van liposuctie met een vele malen kortere hersteltijd en nauwkeuriger resultaat. Door de vakkundige precisie zul je dan ook enorm blij zijn met het voor en na resultaat van lovehandle liposuctie.

ReSculpt Clinic – Veilig love handles wegwerken

Resculpt Clinic

Love handles verwijderen

Wanneer je last hebt van overtollig en ongewenst vet op de heupen zoek je waarschijnlijk een oplossing. Wat zijn dan die lovehandles of muffintop? Eigenlijk is het niets meer of minder dan een rolletje extra vet op de heupen. Een hardnekkige kwaal waar tumescente liposuctie een goede oplossing voor kan zijn.

Je hebt misschien last van kleding die niet lekker meer zit, je voelt je niet zeker over je lichaam en merkt dat diëten en sporten alleen niet het gewenste resultaat oplevert. Met de liposuctie behandeling kun jij je figuur weer terug krijgen. De plaatselijke vetophoping wordt verwijderd en de strakke taille en heupen worden weer mooi zichtbaar. Jij voelt je weer fijn in je eigen lichaam en kunt ook weer stralen in je favoriete jeans.

love handles, love handles verwijderen, love handles wegwerken, liposuctie lovehandles

Wat is een lovehandle liposuctie behandeling?

Love handles verwijderen

Tijdens de ingreep van de liposuctie van de lovehandles wordt tumescent vloeistof in het te behandelen gebied gespoten. Dit zorgt voor plaatselijke verdoving en het uitvergroten van het vetweefsel. Zo kan het vetweefsel makkelijker en nauwkeuriger worden verwijderd met een dun buisje (canule) door de behandelend arts.

Direct heupvet verliezen

Het resultaat van de liposuctie is meteen zichtbaar omdat direct heupvet wordt verwijderd. Het definitieve eindresultaat is na een aantal maanden zichtbaar maar een groot verschil is al meteen te zien. Wanneer het definitieve resultaat zichtbaar is hangt af van het herstellend vermogen van het lichaam en de hoeveelheid vet die is verwijderd. Meer informatie over de behandeling van liposuctie en vet verwijderen kun je hier lezen liposuctie en vet verwijderen →

tumescente liposuctie, liposuctie behandeling, liposculpture, resculpt clinic

Hoe veilig is liposuctie?

Bij liposuctie wordt er vet verwijderd uit het lichaam van bijvoorbeeld de benen, billen, buik of heupen. Bij ReSculpt Clinic wordt gebruik gemaakt van tumescente liposuctie onder lokale verdoving. Dit zorgt voor weinig complicaties en een kortere hersteltijd dan reguliere liposuctie, die onder algehele narcose plaatsvindt. Daarnaast is het resultaat veel natuurlijker omdat je tijdens de ingreep kunt bewegen en er zo echt overal het juiste vet wordt verwijderd.

Deze techniek voor liposuctie is de veiligste weg om plaatselijke vetophoping te verwijderen. Er zijn geen ernstige complicaties of risico s bekend voor deze behandelmethode. Dit heeft ervoor gezorgd dat al velen hebben gekozen om heupvet te laten verwijderen via tumescente liposuctie.

Liposuctie is dus een veilige en definitieve behandeling om van heupvet af te komen. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend; een verschil van dag en nacht. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor vet verwijderen, hier staat alle informatie voor je op een rij.

Mogelijkheden voor vet verwijderen →

Liposuctie lovehandles voor en na

Door onze vele jaren ervaring op het gebied van liposuctie hebben wij al vele mannen en vrouwen met lovehandles kunnen blij maken met prachtige resultaten. Wij zijn hier zeer trots op en blijven ons continue ontwikkelingen om ook jou het best mogelijke resultaat te kunnen leveren.

Resultaat liposuctie love handles voor en na

Hoe verloopt lovehandle liposuctie?

Onze kliniek heeft de afgelopen jaren vele cliënten kunnen helpen bij het verwijderen van overtollig vet aan de buik. Met onze tumescente liposuctie behandeling zorgen wij voor het beste resultaat.

Om dit resultaat te realiseren doorlopen wij een vast stappenplan. Deze stappen zorgen voor een perfecte liposuctie behandeling van de buik en love handles.

Het consult voor een liposuctie van de lovehandles is een cruciale stap die voorafgaat aan de behandeling en speelt een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat.

Tijdens dit consult krijg je de kans om eventuele zorgen of vragen te bespreken met de behandelend arts. Het biedt ook onze medische specialisten de gelegenheid om jouw medische geschiedenis te bespreken en te evalueren.

Samen met de medische specialist zal worden bepaald waar de plaatselijke vetophopingen zich bevinden en hoeveel vet er verwijderd zal worden. Dit geeft je een voorproefje van het verwachte eindresultaat.

Heb je specifieke verwachtingen of vragen die je met de arts wilt bespreken? Aarzel dan niet om deze tijdens het consult naar voren te brengen.

Op de dag van de ingreep word je verwelkomd door zowel de arts als de verpleegkundige.

Vervolgens starten we met de voorbereidingen voor de liposuctie van de lovehandles:

  • Indien nodig krijg je medicatie voorgeschreven, zoals antibiotica, een kalmerend middel of paracetamol.
  • Er worden foto’s genomen.
  • Je gewicht wordt gemeten.
  • Je bloeddruk wordt gecontroleerd.
  • De arts markeert het gebied dat behandeld zal worden met liposuctie.

Liposculpture van de lovehandle wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Hierdoor kun je nagenoeg pijnloos je vet verliezen.

Het duurt ongeveer 45 minuten voordat de verdoving is ingewerkt. De verdoving zal je helpen om je zo ontspannen mogelijk te voelen tijdens de liposuctie behandeling.

Zodra de verdoving volledig effect heeft, gaan we over tot de liposuctieprocedure. Dit houdt in dat kleine incisies in de huid worden gemaakt, waardoor een zuigbuisje, genaamd een canule, in het vetweefsel kan worden ingebracht om het overtollige vet te verwijderen.

Omdat we de liposuctie uitvoeren onder lokale verdoving, blijf je gedurende de ingreep bij bewustzijn. Dit stelt je in staat om van houding te veranderen, waardoor onze chirurgen duidelijk kunnen zien welk vetweefsel verwijderd moet worden. Op deze manier kunnen we streven naar het best mogelijke resultaat.

Na de liposuctiebehandeling plaatsen we absorberende verbanden om vocht op te vangen. Daar bovenop krijg je een speciaal elastisch drukpak om het behandelde gebied optimaal te laten herstellen. Wij raden aan dit pak dag en nacht te dragen voor het beste resultaat.

Vervolgens wordt er in de rustkamer een lichte maaltijd naar keuze geserveerd, waarbij de arts de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Ook ontvang je onze contactgegevens, zodat je na de behandeling indien nodig contact kunt opnemen met een van onze artsen voor vragen over de nazorg van de liposuctie van de lovehandles.

Wanneer zie ik resultaat van de liposuctie?

Een van de meest gestelde vragen, wanneer zie ik resultaat van de liposuctie behandeling? Direct na de behandeling kun je al het eerste resultaat verwachten. Het vet is namelijk tijdens de ingreep verwijderd van de heupen en dus niet meer in het lichaam aanwezig. Toch heeft je lichaam ongeveer 3 tot 6 maanden nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Na die tijd is het definitieve voor en na resultaat van het heupvet verwijderen dus zichtbaar.

Blijvend resultaat love handle liposuctie

Tijdens de liposuctie behandeling worden de vetcellen uit het lichaam verwijderd via een dun buisje. Deze vetcellen zijn dus definitief verdwenen uit het lichaam. Hierdoor is de liposuctie van de love handles dus blijvend. Wel blijft het belangrijk om uw lichaam in goede conditie te houden door de juiste voeding en beweging. Zodat u lichaam geen kans krijgt om de overgebleven vetcellen te laten groeien. Dit kan namelijk wel resulteren in het opnieuw ontstaan van love handles en plaatselijke vetophoping.

Liposuctie lovehandles ervaringen

“Een liposuctie behandeling bij ReSculpt Clinic is echt de beste beslissing die ik heb gemaakt. Al jaren voelde ik me niet fijn in mijn lichaam, was onzeker in badkleding en droeg al een tijd mijn lievelingskleding niet meer. Sporten en diëten hielp me niet om van mijn heupvet en buikvet af te komen. In het begin vond ik de behandeling spannend maar de artsen hebben mij het hele liposuctie proces op mijn gemak gesteld. Ik voelde me veilig en gehoord en had daardoor al het vertrouwen dat het goed zou komen.

De behandeling viel me 100% mee en het herstel verliep ook sneller dan verwacht. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen die nog twijfelt over liposuctie het echt aanraden. Ik voel me strak in mijn vel, straal weer en kan mijn lievelingskleding weer aan. De rolletjes vet en love handles zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en ik ben weer trots op mijn lichaam. Liposuctie heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen een strakker lijf en dat gun ik iedereen.”

Het juiste advies en het beste resultaat bij Liposuctie van de buik

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch onze medisch professionals zijn beiden gespecialiseerd in tumescente liposuctie.

Met deze vetverwijderings behandeling van de lovehandles worden grote resultaten bereikt met weinig risico..

Liposuctie lovehandles kosten

Wat kost een liposuctie van de lovehandles nu precies? Dit is erg afhankelijk van het overtollig vetweefsel en de hoeveelheid vet dat verwijderd dient te worden. Het is daarom noodzakelijk om vooral een consult te plannen zodat je precies weet wat u kunt verwachten.

Tijdens het consult bespreken we dan de mogelijkheden met je en we kunnen dan een inschatting maken van de kosten van de behandeling. Voor een indicatie van gemiddelde kosten voor een liposuctie behandeling kun je wel al terecht op onze tarievenpagina. Hier zijn ook de kosten voor overige vetverwijder behandelingen te vinden.

Bekijk de tarieven →

Liposuctie buik – veelgestelde vragen

De kosten voor liposuctie bij Resculpt Clinic is afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid te verwijderen vetcellen. Voor een passend advies kun je een afspraak maken en voor een indicatie van de prijzen kun je een kijkje nemen op de tarievenpagina. Tijdens het consult kunnen we een specifieke prijs geven en alle mogelijkheden met je bespreken.
Tarieven pagina →

Liposuctie is voor vele mannen en vrouwen geschikt maar is wel verbonden aan een aantal eisen. In een consult kunnen we de mogelijkheden bekijken en je vertellen of je in aanmerking kunt komen voor liposuctie.

Wil je graag meer informatie over de liposuctie behandeling om jouw love handles te verwijderen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten te maken. Bij dit consult bespreken we hoe liposuctie van de buik voor jouw persoonlijke situatie van toepassing is en wat het voor jou zou betekenen. De behandelend arts bekijkt alle opties en kan een indicatie geven van het resultaat. Maak een afspraak →

Een zwembandje is de benaming voor vet dat zich ophoopt rondom de heupen en buik. Bij mannen hoopt het vet zich vooral aan de voorkant op en bij vrouwen aan de zijkant. Dit vet is hardnekkig en het is dus lastig om hier vanaf te komen door middel van sport of diëten. Liposuctie is een veilige manier om het vet rondom buik en heupen te verliezen. Hierbij worden vetcellen weggehaald en verdwijnt zo het heupvet en het zogeheten zwembandje.

Bij liposuctie liposculptuur wordt vetweefsel uit je lichaam verwijderd. Hierdoor zal er minder vet in je lichaam zitten en is er dus ook minder vet zichtbaar van de buitenkant. Hierdoor zal je figuur strakker worden en zullen de contouren beter zichtbaar worden. Jouw eigen figuur veranderd niet alleen wordt strakker. Je krijgt er een meer gedefinieerd en verbeterde versie van je eigen lichaam voor terug. Waardoor jij je weer strak en zelfverzekerd voelt in je lichaam.

Informatie- en kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in het verwijderen van lovehandles via liposuctie? Neem dan gerust contact op met onze medische experts voor een vrijblijvend consult.

Tijdens dit consult zal de arts uitgebreid de verschillende opties voor een liposuctiebehandeling van de lovehandles bespreken en al je vragen beantwoorden.

Maak nu een afspraak

X