Maak een afspraak

ReSculpt Clinic probeert het maken van een afspraak voor een consult of behandeling zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

Resculpt Clinic

Vul onderstaand afspraken aanvraagformulier in. U wordt dan teruggebeld of gemaild om de een afspraak in te plannen.

of

Plan direct via de online afspraken-planner.

of

Bel met 085 1305869 of onze locatie Medisch Laser Centrum Amsterdam 020 6711379.

Afspraken voor een behandeling worden pas na een eerste consult ingepland.

Afspraak maken?

Wij kunnen u zien in onze kliniek in Amsterdam – ReSculpt Clinic of buitenlocatie in Breda – ABC Clinic of Haarlem – SkinPlan. De behandeling is altijd bij ReSculpt Clinic in Amsterdam.

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist voor lipoedeem?
U kunt ook terecht in:
Haarlem (dokter Bruining, Bergman Clinics)
Alkmaar (dokter Bruining, Bergman Clinics)
Amsterdam (dokter Kadouch, Mohs Klinieken)

Geef bij het maken van deze afspraak duidelijk aan dat u een verwijzing voor lipoedeem heeft voor een afspraak met Hajo Bruining of Jonathan Kadouch. De kosten van het consult worden door de kliniek bij de zorgverzekeraar gedeclareerd en gaan eventueel van uw eigen risico af.

Resculpt Clinic

Afspraken aanvraagformulier

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Tijdens het intakegesprek met uw behandelend specialist wordt ruim de tijd genomen om uitleg te geven over de aandoening, de behandeling, de bijwerkingen, het natraject en het resultaat, zodat u optimaal bent geïnformeerd. Wij kunnen u voor een consult ontvangen in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Breda.