• Liposuctie van de buik door echte specialisten

    Veilig je buikvet verwijderen door liposculpture

Liposuctie buik

Veel vrouwen en mannen krijgen op den duur last van overtollig vet op de buik. Vaak lukt het niet om deze vetophoping van de buik kwijt te raken door af te vallen of het buikvet te verbranden door extra te sporten. Met tumescente liposuctie, ook wel liposculpture genoemd, kan dit overtollige vet gemakkelijk worden verwijderd.

Inmiddels is liposuctie van de buik, taille en heupen zeer populair geworden in Nederland. De behandelende artsen van ReSculpt Clinic zijn gespecialiseerd in tumescente liposuctie.

Door hun vakkundigheid en precisie zul je zeer tevreden zijn met het definitieve resultaat van een buik liposcutie.

ReSculpt Clinic – voor de mooiste resultaten van een buik liposuctie

Resculpt Clinic

Love handles verwijderen

Heb je overtollig vet op de heupen? De eerste plaats waar deze extra kilo’s komen te zitten is de taille, dit wordt ook wel love handles genoemd. Laat je love handles verwijderen middels tumescente liposuctie.

Met onze jarenlange expertise kunnen we plaatselijke vetophoping van de love handles wegwerken en je strakke taille en heupen weer teruggeven. Liposuctie van de love handles is geschikt voor mannen en vrouwen.

Voor meer informatie over love handles →

love handles, love handles verwijderen, love handles wegwerken, liposuctie lovehandles

Wat is een liposuctie behandeling?

Bij ReSculpt Clinic maken we gebruik van tumescente liposuctie. Bij deze vorm van liposuctie behandeling wordt er zoveel mogelijk overtollig vetweefsel verwijderd onder lokale verdoving. Door deze lokale verdoving kun je tijdens de liposuctie behandeling je houding aanpassen en bewegen. Wat weer ten goede komt van het uiteindelijke resultaat.

Tijdens de behandeling wordt de tumescente vloeistof in het te behandelende gebied ingespoten. Hierdoor wordt het vetweefsel uitvergroot en verdoofd. Zo kan het vetweefsel gemakkelijker en nauwkeuriger worden verwijderd met een dunne canule (zuigbuisje).

Het resultaat van een buik liposuctie behandeling is direct zichtbaar. Wil je meer weten over wat liposuctie inhoudt?
Meer informatie vind je op de pagina liposuctie en vet verwijderen →

tumescente liposuctie, liposuctie behandeling, liposculpture, resculpt clinic

Hoe veilig is liposuctie?

Liposuctie is een procedure die vet verwijdert uit lichaamsdelen, zoals bijvoorbeeld de buik (buikvet), de dijen en de heupen. Bij ReSculpt Clinic maken we gebruik van de tumescente liposuctie en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Deze liposuctie techniek is de veiligste manier voor het verwijderen van ongewenst vetweefsel. Er zijn geen ernstige complicaties bekend voor deze behandelmethode.
Dit zorgt ervoor dat velen je zijn voorgegaan en hebben gekozen voor deze veilige manier van liposuctie.

Wil je meer informatie over onze Liposuctie behandelingen?
Kijk dan op onze website bij liposuctie – buikvet verwijderen →

Liposuctie buik foto’s voor en na

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van liposuctie hebben wij vele patiënten blij kunnen maken met het definitieve resultaat. Wij zijn zeer trots op de resultaten die we door inzet en continue ontwikkeling en verbetering van onze technieken en expertise hebben bereikt.

Resultaat Liposuctie buik foto’s voor en na behandeling

Hoe verloopt een buik liposuctie?

Onze kliniek heeft de afgelopen jaren vele cliënten kunnen helpen bij het verwijderen van overtollig vet aan de buik. Met onze tumescente liposuctie behandeling zorgen wij voor het beste resultaat.

Om dit resultaat te realiseren doorlopen wij een vast stappenplan. Deze stappen zorgen voor een perfecte liposuctie behandeling van de buik en love handles.

Het consult voor een buik liposuctie vindt plaats vóór de behandeling en is een heel belangrijk onderdeel van het eindresultaat.

Het geeft je de gelegenheid om eventuele problemen of zorgen te bespreken met de behandelend arts. Het consult is ook een gelegenheid voor onze medische specialist om vragen te stellen over je medische voorgeschiedenis.

Daarna stel je samen met de medische specialist vast waar de plaatselijke vetophopingen zich bevinden en hoeveel vet er wordt weggehaald. Zo krijg je een indicatie van het definitieve resultaat.

Heb je bepaalde verwachtingen en wil je deze met de arts bespreken? Dan kun je deze vragen gerust stellen.

Op de dag van de behandeling word je ontvangen door de arts en de verpleegkundige.

Daarna beginnen we met de voorbereiding op de buik liposuctie behandeling:
– indien nodig neem je medicatie (antibiotica, rustgevend pilletje, paracetamol);
– worden er foto’s gemaakt;
– word je gewogen;
– word je bloeddruk gemeten;
– tekent de arts het behandelde gebied af.

Liposculpture van de buik wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Hierdoor kun je nagenoeg pijnloos je buikvet verliezen.

Het duurt ongeveer 45 minuten voordat de verdoving is ingewerkt. De verdoving zal je helpen om je zo ontspannen mogelijk te voelen tijdens de liposuctie behandeling.

Zodra de verdoving volledig is ingewerkt, beginnen we met de liposuctie fase. Hierbij worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt, waardoor de zuigcanule in het vetweefsel kan worden gebracht en het overtollige buikvet kan worden weggehaald.

Doordat we de liposuctie behandeling onder plaatselijke verdoving uitvoeren, ben je tijdens de behandeling bij kennis. Hierdoor is het mogelijk om je houding te veranderen, zodat onze artsen goed kunnen zien waar het overtollige vet moet worden weggehaald. Hierdoor kan het maximale resultaat worden behaald.

Na de liposuctie behandeling brengen we absorberende matten aan om vocht op te vangen. Daar overheen krijgt je een speciaal elastisch drukpak, zodat het gebied optimaal kan herstellen. Wij adviseren om dit pak dag en nacht te dragen.

Hierna krijg je een kleine maaltijd naar keuze in de rustkamer en neemt de arts de tijd om je vragen te beantwoorden. Ook geven wij onze contactgegevens mee, waardoor je na de behandeling contact kunt opnemen met een van onze artsen indien je nog vragen hebt over de nazorg van de buik liposuctie.

Wanneer zie ik resultaat van liposuctie behandeling?

Over het algemeen duurt het drie tot zes maanden, na het verwijderen van het overtollig buikvet, totdat het eindresultaat van de liposuctie behandeling volledig te zien is.

Is een liposuctie van de buik blijvend?

Tijdens de liposculpture / liposuctie worden de overtollige vetcellen definitief verwijderd. Het resultaat van een liposuctie van de buik is dus blijvend.

Deze vetcellen kunnen niet meer opnieuw door het lichaam worden aangemaakt. Echter, indien het lichaamsgewicht weer toeneemt, worden de resterende overgebleven vetcellen in het lichaam groter waardoor de love handles en buik weer zichtbaar kunnen worden.

Liposuctie buik ervaringen

Lang heb ik overwogen om het overtollige vet van mijn buik en lovehandles te verwijderen. Uiteindelijk heb ik de stap genomen en na grondig onderzoek heb ik besloten om mij bij de ReSculpt Clinic te laten behandelen. Hier heb ik geen moment spijt van.

De plastisch chirurg van ReSculpt Clinic heeft zeer veel ervaring op het gebied van liposuctie zonder algehele narcose. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit en blij ben als ik in de spiegel kijk. Bedankt!

Het juiste advies en het beste resultaat bij Liposuctie van de buik

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn beide gespecialiseerd op het gebied van liposculpture zonder algehele narcose.

Met onze tumescente liposuctie behandeling van de buik worden de risico’s beperkt en behalen we de beste natuurlijke resultaten.

Liposuctie buik kosten

Wat kost een liposuctie van de buik nu precies? De kosten van een liposuctie van de buik zijn afhankelijk van het overtollige vetweefsel wat verwijderd moet worden. Vooraf is een consult noodzakelijk om precies te weten wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten.

Om een indicatie te krijgen over de gemiddelde kosten van een liposuctie behandeling, kun je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige vet behandelingen.

Bekijk de liposuctie buik kosten →

Liposuctie buik – veelgestelde vragen

De kosten van een liposuctie buik behandeling bij ReSculpt Clinic hangen af van de verschillende factoren. Bekijk de alle prijzen van ReSculpt Clinic op onze tarieven pagina →

Liposuctie van de buik is een erkende en geregistreerde cosmetische chirurgische procedure die uitstekende resultaten geeft bij het verwijderen van plaatselijke vetophopingen. Over het algemeen ervaren cliënten de behandeling als niet pijnlijk. Wat je voelt is het inbrengen van de vloeistof. Dit is niet pijnlijk, hoewel het soms als onaangenaam ervaren kan worden. Bij cliënten met pijnlijk vetweefsel injecteren we de vloeistof extra langzaam om het minder onaangenaam te maken. Het wegzuigen van het vet is niet pijnlijk.

Voor een goed resultaat is het herstel essentieel van een liposuctie buik behandeling. Na de behandeling zullen er wat zwelling en mogelijk blauwe plekken optreden. Ook treden tijdelijk verhardingen op zal het gebied ongemakkelijk aanvoelen. Dit trekt na een tijdje weer weg.

Het helingsproces zal ongeveer vier weken duren. Het is belangrijk dat na de buik liposuctie het drukpak of de compressieband goed gedragen wordt en er bindweefselmassage en lymfedrainage gedaan wordt. Op deze manier kan het lichaam optimaal herstellen en kan de liposuctie behandeling voor de buik het beste resultaat bereiken.

Wil je graag meer informatie over de liposuctie behandeling om jouw ongewenste buikvet of love handles te verwijderen? Maak dan gebruik maken van de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten te maken. Bij dit consult bespreken we hoe liposuctie van de buik voor jouw persoonlijke situatie van toepassing is en wat het voor jou zou betekenen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden van buikvet verwijderen met ons te bespreken.

Informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over de liposuctie van de buik en de mogelijkheden om dit te behandelen? Neem dan contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek neemt de arts ruim de tijd om je te informeren over de mogelijkheden van een buik liposuctie behandeling.

Maak nu een afspraak

X