• Liposuctie onderkin verminderen

    Veilig je onderkin verminderen door liposculpture

Liposuctie onderkin

Ben je niet gelukkig met de contouren van je gezicht? Zou je graag weer een strakke kaaklijn willen hebben? Met een liposuctie onderkin is dit mogelijk. Met de behandeling onderkin weghalen krijg je een slankere uitstraling en kan je genieten van je natuurlijke contouren.

Hoe ontstaat een onderkin? Dit is een veelgestelde vraag. Een krijgen van een onderkin kan verschillende factoren hebben namelijk;

  • Erfelijke factoren
  • Gewichtstoename
  • Gewichtsverlies
  • Veroudering

ReSculpt Clinic – voor de mooiste resultaten van een onderkin liposuctie

Resculpt Clinic

Verschillende manieren van een onderkin verwijderen

Een onderkin correctie kan op meerdere manieren uitgevoerd worden.

Liposuctie onderkin

Onderkin liposuctie is een efficiënte manier om overtollig vet te laten verwijderen. Dit is een chirurgische ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Bij de ReSculpt Clinic word je altijd geholpen door een ervaren medisch specialist.

Belkyra behandeling

Overtollig vet kan opgelost worden door middel van de Belkyra behandeling. Met deze techniek wordt er deoxycholinezuur in de onderkin geïnjecteerd. Het breekt de vetcellen af die vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

Deoxycholinezuur is een zuur dat van nature in het lichaam voorkomt om vetten uit voeding af te breken. Met de Belkyra behandeling kan je een onderkin verminderen zonder liposuctie of de huid laten verstrakken na een liposuctie behandeling.

Samen met je arts wordt bekeken of de Belkyra behandeling voor jou een optie is. Deze behandeling kan een goed alternatief zijn voor de liposuctie behandeling.

NeckTite behandeling

Verslapte huid kan van binnenuit weer strakker worden met de NeckTite behandeling, al dan niet gecombineerd met de Morpheus8. Met deze halslift zonder operatie wordt de verslapte huid van buitenaf verstevigd wordt. Deze behandeling kan los van de liposuctie uitgevoerd worden, of als aanvulling op de liposuctie behandeling.

kalkoennek, halslift zonder operatie, onderkin verwijderen, facelift, resculpt clinic

Wat is een liposuctie behandeling?

Bij ReSculpt Clinic maken we gebruik van tumescente liposuctie. Bij deze vorm van liposuctie behandeling wordt er zoveel mogelijk overtollig vetweefsel verwijderd onder lokale verdoving. Door deze lokale verdoving kun je tijdens de liposuctie behandeling je houding aanpassen en bewegen. Wat weer ten goede komt van het uiteindelijke resultaat.

Tijdens de behandeling wordt de tumescente vloeistof in het te behandelende gebied ingespoten. Hierdoor wordt het vetweefsel uitvergroot en verdoofd. Zo kan het vetweefsel gemakkelijker en nauwkeuriger worden verwijderd met een dunne canule (zuigbuisje).

Het resultaat van een buik liposuctie behandeling is direct zichtbaar. Wil je meer weten over wat liposuctie inhoudt?
Alle informatie vind je op de pagina liposuctie en vet verwijderen →

tumescente liposuctie, liposuctie behandeling, liposculpture, resculpt clinic

Hoe veilig is liposuctie?

Liposuctie is een procedure die overtollig vet verwijdert uit verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, heupen en onderkin. Bij ReSculpt Clinic voeren we deze ingreep uit met de tumescente liposuctietechniek, waarbij lokale verdoving wordt gebruikt.

De tumescente liposuctie staat bekend als de veiligste methode om ongewenst vetweefsel te verwijderen, met weinig tot geen ernstige complicaties. Dit heeft velen doen kiezen voor deze veilige aanpak van liposuctie.

Voor meer informatie over onze Liposuctie behandelingen →

Hoe verloopt een liposuctie behandeling?

In de afgelopen jaren hebben we bij onze kliniek talloze cliënten geholpen bij het verwijderen van overtollig vet onder de kin. Met onze gespecialiseerde behandeling in tumescente liposuctie streven we naar optimale resultaten.

Ons effectieve stappenplan is ontworpen om een perfecte liposuctiebehandeling van de onderkin te garanderen, waardoor we ook de beste resultaten behalen bij het behandelen van andere zones zoals de buik en love handles.

1. Consult – Liposuctie onderkin

Voor de behandeling zal er een consult plaatsvinden. Tijdens het consult zal er bepaald worden hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook wordt er bepaald of er nog een nabehandeling met Belkyra gedaan kan worden. De gehele procedure en eventuele risico’s zullen besproken worden.

2. De dag van de liposuctie behandeling

Voordat de behandeling van start gaat worden de te behandelende gebieden gedesinfecteerd en afgetekend. Vervolgens wordt de tumescente vloeistof ingespoten. Hierna zal er even gewacht worden zodat de vloeistof in kan werken.

Via kleine incisies wordt het overtollige vet door middel van een dunne canule verwijderd. Hierdoor zal het volume in de onderkin verminderen. Zodra er voldoende vet verwijdert is worden de kleine incisies weer gesloten met hechtingen.

3. Nazorg van de onderking behandeling

Na de behandeling wordt het behandelde gebied afgedekt met een drukverband. Indien gewenst een kleine maaltijd naar keuze in de rustkamer en neemt de arts nog even de tijd om vragen te beantwoorden.

De eerste week na de behandeling zal het behandelde gebied wat beurs zijn. Er kunnen blauwe plekken ontstaan en zal wat ongemakkelijk aanvoelen. De dag na de ingreep kan er gedouched worden. Vermijd zware arbeid de eerste week na de liposuctie behandeling van de onderkin.

Wanneer zie ik resultaat van liposuctie behandeling?

Over het algemeen duurt het vier tot zes maanden, na het verwijderen van het overtollig vet, totdat het eindresultaat van de liposuctie behandeling volledig te zien is.

Is een liposuctie onderkin permanent?

Tijdens de liposculptuur / liposuctie worden de overtollige vetcellen permanent verwijderd. Het resultaat van een liposuctie onder de kin is dus langdurig.

Deze vetcellen kunnen niet opnieuw worden aangemaakt door het lichaam. Echter, als het lichaamsgewicht weer toeneemt, kunnen de resterende vetcellen in het lichaam groter worden, waardoor overtollig vet onder de kin opnieuw zichtbaar kan worden.

Liposuctie onderkin voor en na

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van liposuctie hebben wij vele patiënten blij kunnen maken met het definitieve resultaat. Wij zijn zeer trots op de resultaten die we door inzet en continue ontwikkeling en verbetering van onze technieken en expertise hebben bereikt.

Resultaat Liposuctie onderkin foto’s voor en na behandeling

Liposuctie onderkin ervaringen

Lang heb ik overwogen om het overtollige vet van mijn buik en lovehandles te verwijderen. Uiteindelijk heb ik de stap genomen en na grondig onderzoek heb ik besloten om mij bij de ReSculpt Clinic te laten behandelen. Hier heb ik geen moment spijt van.

De behandelende artsen hebben zeer veel ervaring op het gebied van liposuctie zonder algehele narcose. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit en blij ben als ik in de spiegel kijk. Bedankt!

Het juiste advies voor het beste resultaat

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn beide gespecialiseerd op het gebied van liposculpture zonder algehele narcose.

Met onze tumescente liposuctie behandeling van de onderkin worden de risico’s beperkt en behalen we de beste natuurlijke resultaten.

Wat zijn de kosten van een onderkin liposuctie behandeling?

De kosten van een onderkin liposuctie behandeling is afhankelijk van hoeveel afspraken er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Wil je weten wat deze ingreep precies kost? Dan kan je terecht op onze tarieven pagina. Op deze pagina vind je ook de kosten van onze overige vet behandelingen.

Liposuctie onderkin – veelgestelde vragen

De kosten van een liposuctie onderkin bij ReSculpt Clinic hangen af van verschillende factoren. Bekijk de alle prijzen van ReSculpt Clinic op onze tarieven pagina →

Bij ReSculpt Clinic maken we gebruik van tumescente liposuctie, een methode waarbij overtollig vetweefsel wordt verwijderd onder lokale verdoving. Deze aanpak stelt patiënten in staat hun houding aan te passen en te bewegen tijdens de behandeling, wat uiteindelijk bijdraagt aan een beter resultaat.
Tijdens de behandeling wordt een tumescente vloeistof in het te behandelen gebied ingespoten. Deze vloeistof vergroot en verdooft het vetweefsel, waardoor het gemakkelijker en nauwkeuriger kan worden verwijderd met een dunne canule (zuigbuisje).

Na de behandeling wordt het behandelde gebied afgedekt met een drukverband. Indien gewenst, kan er een kleine maaltijd naar keuze worden genuttigd in de rustkamer, terwijl de arts nog even de tijd neemt om vragen te beantwoorden. Vaak kan het drukverband er na een aantal dagen af.

Het is mogelijk om de dag na de ingreep te douchen

Informatie- en kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over deze behandelingen en de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze medische specialisten.

Tijdens dit gesprek neemt onze medisch specialist ruim de tijd om informatie te geven over de behandeling en de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

X