Volle, Stevige billen zonder implantaten

ReSculpt Clinic is hét Nederlandse expertisecentrum voor vetbehandelingen. Wij zijn expert op het gebied van cosmetisch en medisch geïndiceerd vet verwijderen, alsmede het aanvullen van vetweefsel. Ook voor een bilvergroting of bilversteviging kun je bij ons terecht.

Altijd al stevige billen gewild?

De bilspieren, die ook wel bekend staan als de gluteus maximus, gluteus minimus en gluteus medius, behoren tot de sterkste spieren in het menselijk lichaam. Helaas liggen deze spieren vaak diep verborgen onder lagen van vet, waardoor ze er niet altijd zo stevig uitzien als we zouden willen. Dagelijks de bilspieren trainen is niet voor iedereen een optie, en daarbij bereikt men hiermee niet altijd het gewenste resultaat. Gelukkig is er nog een andere oplossing om stevige billen te creëren!

Bilvergroting of Bilversteviging met lipofilling

Bij ReSculpt Clinic realiseren we volumeherstel door het inspuiten van eigen vet in de billen. Dit betekent dat je billen er altijd stevig uitzien, ook zonder shapewear! Een bilvergroting met eigen vet is een veilige procedure, zonder risico op afstotingsreacties. Dit in tegenstelling tot een bilvergroting met implantaten van bijvoorbeeld gel of siliconen, waar de kans bestaat dat je lichaam de implantaten afstoot.
Lees meer over een bilvergroting met lipofilling →

Lipofilling is een uitstekende behandelmethode voor o.a. het verstevigen van de billen. Bij lipofilling van de billen wordt vet verwijdert van een plek waar u wel wat kunt missen – in de meeste gevallen de buik, de heupen of de bovenbenen. Vervolgens wordt dit vet bewerkt en ingespoten in de billen. Er hoeven geen grote hoeveelheden vet weggehaald te worden, en in principe heeft iedereen voldoende vet om te transplanteren. Bovendien zorgt een bilvergroting met eigen vet voor een blijvend resultaat.

Afspraak Bilvergroting behandeling

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met betrekking tot een bilvergroting of bilversteviging, over de bilvergroting prijzen of over lipofilling in het algemeen?

Plan een afspraak in bij ReSculpt Clinic voor een vrijblijvend informatiegesprek of een telefonisch consult.
Neem contact met ons op, we informeren je graag naar de mogelijkheden →