• Microneedling voor en na ervaringen

    Bekijk de resultaten van microneedling met RF energie

Microneedling voor en na ervaringen

Microneedling voor en na ervaringen zijn erg positief. De huid is veel egaler en elastischer. Rimpels zijn verminderd en de huid voelt soepel, zacht en glad aan. Bekijk de resultaten van de microneedling behandelingen bij de ReSculpt Clinic.

We hebben als eerste het Morpheus 8 apparaat naar Nederland gehaald en hebben dus ook veruit het langst ervaring hiermee. Inmiddels hebben we heel wat mensen blij kunnen maken.

Op een live feed hieronder kun je zelfs de behandeling ‘live’ bijwonen. Er worden tijdens deze behandeling ook allerlei vragen gesteld en beantwoord.

ReSculpt Clinic – de meest ervaren kliniek voor microneedling met radiofrequente energie met de Morpheus 8

Resculpt Clinic

Waarvoor kun je microneedling gebruiken?

Microneedling kan worden toegepast op verschillende plaatsen van het lichaam. ReSculpt Clinic gebruikt microneedling met RF (radio frequente) straling om zo de natuurlijke aanmaak van je collageen en je bindweefsel te stimuleren.

We doen dit altijd in drie behandelingen met een tussenperiode van 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat. Het bijzondere is dat je huid zichzelf blijft herstellen en de gevolgen van de behandelingen zijn dan ook zichtbaar over langere periode, soms zie je zelfs na 6 maanden nog positieve verschillen.

Microneedling voor en na gelaat

Bekijk de video van Maaike van @furrownl van haar eerste behandeling met de Morpheus 8. Maaike heeft de microneedling behandeling van het gelaat ondergaan. Deze gelaat behandeling richt zich op de onderoogleden en wangen. Microneedling laat zich uitstekend combineren met enkele andere behandelingen, zo kozen Maaike en Dr. Bruining ervoor om te combineren met de PRP behandeling.

Maaike is van haar wallen en kraaienpootjes verlost. Geheel op natuurlijke wijze, zonder facelift of botox.
Bekijk de video van de live Morpheus8 behandeling op ons Instagram kanaal →

microneedling, morpheus8, resculpt clinic, live behandeling, maaike dorsteen, furrow

Microneedling voor en na – kaaklijn en kin

Met onze ruimte ervaring met microneedling zijn de onderkin en kaaklijn een van behandelgebieden die we veelvuldig uitvoeren. Na verloop van tijd worden deze gebieden slapper waardoor het gezicht een andere uitstraling krijgt. Denk aan de hamsterwangen die zich vormen. Met deze behandeling worden de lijnen van het gezicht weer opgestrakt en bereik je een strakke kaaklijn en strakkere onderkin.

Deze behandelgebieden kunnen gecombineerd worden met liposuctie om zo een optimaal resultaat te verkrijgen.

microneelding ervaring, microneedling kin, microneedling kaaklijn, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic microneelding ervaring, microneedling kin, microneedling kaaklijn, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic

Microneedling voor en na behandeling van de kaaklijn en kin

Microneedling voor en na – armen

Na verloop van tijd gaat de huid op de armen verslappen en ontstaan de zogenaamde kipfilets aan de onder armen. Dit proces is eenvoudig iets terug te draaien met behulp van microneedling met radiofrequente energie. De huid verstrakt en de rimpels verdwijnen. Bekijk de voor en na foto’s hiernaast.

microneedling, microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking microneedling, microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking

Microneedling voor en na behandeling van de bovenarmen

Microneedling voor en na – benen

Ook op je benen krijg je vroeg of laat last van een hangende en slappe(-re) huid. Dit kun je makkelijk verhelpen met de microneedling behandeling. Bekijk de resultaten van deze behandeling op de benen en rond de knieën.

microneedling, microneelding ervaring,microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking microneedling, microneelding ervaring,microneedling bovenarm, microneedling voor na, before after, morpheus8, resculpt clinic, huidverbetering, huidverstrakking

Microneedling voor en na behandeling van de benen en knieën

Microneedling ervaringen

Ik kon het bijna niet geloven hoe mijn huid verbeterd is na de microneedling met de Morpheus8. Na de behandeling zag ik al resultaat!

De rimpels op mijn voorhoofd en fronsrimpels zijn nu al verminderd. Mijn huid voelt gladder en zachter aan.

Ik had veel last van mijn hangende wangen en de diepe lijnen in mijn gezicht. Ik ben enorm tevreden over het resultaat van de microneedling behandeling en krijg te horen dat ik er veel jonger uitzie.

De Morpheus8 micro needling behandeling raad ik dan ook iedereen aan!

Welke gebieden kun je behandelen?

Alle gebieden van je lichaam die onderhevig zijn aan het verslappen van de huid kun je met microneedling behandelen. Waar rimpels ontstaan of oneffenheden, zoals; (Acne-) littekens, pigmentvlekjes, rimpels en slappe huid.

De werking van de radiofrequente straling geeft de huid een boost. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van collageen in het lichaam af. Dit collageen zorgt ervoor dat je huid veerkrachtig en strak is. Dat doet collageen tezamen met het bindweefsel. Beiden, dus collageen en bindweefsel worden positief gestimuleerd door de radiofrequente straling. Deze straling wordt met micronaaldjes (microneedling) op de juiste diepte in de huidlaag gebracht.

Het resultaat is langdurig en het verschil is heel intens. Dit allemaal op een minimaal invasieve methode. En dat betekent: GEEN snijwerk en bijna onmiddellijk herstel. Je zult hooguit 1 a 1,5 week last hebben van een wat rode huid, maar dit trekt heel snel weg. Hier geldt hoe meer doorbloeding, hoe sneller hersteld.

Lees hier meer over de microneedling behandeling van ReSculpt Clinic →

microneedling behandeling, microneedling voor en na, m icroneedling ervaringen

Ik ben overtuigd: wat kost een microneelding behandeling?

Deze behandeling is voor iedereen toegankelijk. Kijk op onze tarieven pagina voor de prijzen.

Je kunt de microneedling kosten vinden onder het kopje ‘Morpheus 8 RF microneedling’ kosten. We maken gebruik van het innovatieve ‘Morpheus 8’ apparaat om behandeling van microneedling met radiofrequente straling uit te voeren.

Het juiste advies en het beste resultaat bij Microneedling met de Morpheus 8

Onze medisch specialisten Drs. Hajo Bruining en Dr. Jonathan Kadouch zijn beide gespecialiseerd op het gebied van microneedling met radio frequente energie.

Wil je meer informatie over deze behandeling?

Wil je meer weten over wat microneedling voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze medische specialisten voor een vrijblijvend gesprek. Of lees er meer over op onze informatieve pagina over onze microneedling behandeling.

Lees hier meer informatie over de Microneelding behandeling →

Maak nu een afspraak

X