Ervaring halslift voor en na met NeckTite

Het ervaringsverhaal van Tjarda over de halslift zonder operatie

Tjarda (42) heeft een halslift zonder operatie ondergaan bij ReSculpt Clinic.

Ik ben zo blij dat ik de halslift heb laten doen, het heeft mijn leven veranderd.

“Wat zie je er goed uit” zeggen mensen om me heen, “je straalt helemaal!”. Als ik ze vertel dat ik een halslift heb laten doen zijn ze verbaasd. “Dat is toch niet nodig” zeggen ze dan. Het blijkt dat er nog steeds een taboe heerst omtrent plastische chirurgie en dat vind ik jammer.

Halslift voor en na resultaat is onvoorstelbaar

Mijn ervaring over de halslift die ik heb ondergaan bij ReSculpt Clinic wil ik graag delen. Het heeft echt mijn leven veranderd en kan het iedereen aanraden die nog onzeker is over een verslapte onderkin. Het verschil van voor en na de halslift is echt onvoorstelbaar.

Zo ben ik jarenlang zwaarlijvig geweest. Nadat ik vele kilo’s ben kwijt geraakt was mijn huid uitgerekt en slap geworden. Daarnaast gaat het verouderingsproces natuurlijk ook gewoon door.

Iedere keer als ik in de spiegel keek was ik niet gelukkig. De slappe huid van mijn onderkin is waar ik me erg aan stoorde. Je gezicht is toch het eerste wat men ziet en door de verslapping van de huid kreeg ik ook een vermoeide gezichtsuitdrukking. Na veel onderzoek op het internet kwam ik bij ReSculpt Clinic uit.

necktite voor en na behandeling, necktite voor na, halslift voor en na, resculpt clinic, halslift ervaring

NeckTite maakt de verouderde facelift techniek overbodig!

Bij ReSculpt Clinic gebruiken ze een nog redelijk onbekende cosmetische behandeling, die eigenlijk alleen nog in Amerika wordt gedaan. Deze cosmetische ingreep noemen ze de NeckTite. Een halslift maar dan zonder operatie!

Het is een nieuwe techniek waarbij ze geen overtollige huid weg hoeven te snijden, maar van binnenuit de huid behandelen. Dit maakt de verouderde facelift techniek overbodig! Dit wekte mijn nieuwsgierigheid, want hoe werkt zo een halslift zonder snijden dan precies?

Hoe werkt een halslift zonder snijden dan precies?

Met die vraag bleef ik zetten. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen en ReSculpt Clinic benaderd voor een vrijblijvend gesprek. Het eerste contact met Dr Kadouch, medische specialist, heb ik als zeer prettig ervaren. Dr Kadouch nam ruimschoots de tijd om me alles te vertellen over deze NeckTite behandeling, het na-traject en het uiteindelijke resultaat die we konden behalen. Maar ook informeerde hij me over de eventuele bijwerkingen en mogelijke complicaties van een neklift.

De kennis, kunde en passie voor het vak waarmee Dr. Kadouch praat over deze behandeling gaf mij een vertrouwd gevoel. Voor de halslift zonder operatie ben ik bij ReSculpt Clinic aan het juiste adres en de afspraak was gemaakt voor het eerste consult.

Tijdens het consult maakte ik kennis met Dr. Kadouch en Dr. Bruining. Beide artsen met veel kennis op het gebied van hals liften zonder snijden. In het gesprek werden mijn wensen in beeld gebracht en bespraken we de gehele procedure van de halslift / NeckTite behandeling nogmaals door. Met alle informatie en een afspraak ging ik met een goed vertrouwd gevoel naar huis.

De dag van de halslift behandeling

De dag van de afspraak, met wat spanning in mijn lijf ging ik naar ReSculpt Clinic. Daar werd ik warm onthaald door Dr. Kadouch en een verpleegkundige. Ze stelde me gelijk gerust. De procedure van de halslift werd me nogmaals uitgelegd en ik had het volste vertrouwen. Vooraf werden er foto’s gemaakt en kreeg ik steriele kleding voor de ingreep. Mijn huid van onderkin werden ontsmet en afgetekend.

halslift behandeling, halslift ervaringen, necktite ervaring, halslift zonder operatie

Afteken van het gebied door Dr. Kadouch voor de NeckTite halslift

Vervolgens kreeg ik kleine prikjes, die niet of nauwelijks pijnlijk waren, om de huid te verdoven. Vervolgens werd er een verdovingsvloeistof (tumescent noemen ze dat) ingespoten, dit moest 45 minuten inwerken.

Na deze 45 minuten werden er 3 kleine sneetjes gemaakt en begonnen ze met de liposuctie van de onderkin. ReSculpt Clinic is de enige Kliniek in Nederland die de NeckTite kan combineren met een liposuctie behandeling.

Na de liposuctie gebruikte Dr. Kadouch een apparaat, een soort buisje die ervoor zorgt dat het bindweefsel onder de huid verwarmt wordt en waardoor de huid weer samentrekt. Het NeckTite apparaat maakte af en toe geluid. Het is een bijzondere ervaring.

necktite behandeling, halslift ervaring, necktite resculpt clinic

De halslift was totaal niet pijnlijk!

Na de behandeling kreeg ik een elastische zwart kap met verband op de onderkin. Dit kapje moest ik ongeveer een kleine week dragen, dit zag er een beetje gek uit. Maar ja de operatie viel zo mee en was totaal niet pijnlijk, dus als dit alles was!

Toen alles klaar was werd ik begeleid naar een prachtige kamer waar me eten en drinken werd aangeboden zodat ik even rustig mocht bijkomen. Daar kreeg ik formulieren mee met alle informatie voor het natraject die ik thuis nog rustig kon nalezen. Er werd een controle afspraak ingepland en voor ik het wist was ik thuis.

halslift ervaring, necktite resculpt clinic

Na de halslift behandeling bij ReSculpt Clinic Amsterdam

 

Na 24 uur mocht ik ook alweer douchen en kon ik kijken wat hoe mijn onderkin eruit zag. Mijn hals was wat gezwollen en er kwam wat vocht uit, maar het zag er heel rustig uit.

Na een paar dagen begon ik de eerste resultaten al te zien. Wat een verschil, nu al. En dat met de wetenschap dat het ongeveer 3 tot 4 maanden nodig heeft voor je het uiteindelijke resultaat kan zien. Na enkele weken zag ik echt steeds meer resultaat. Mijn slappe huid aan de onderkin was verdwenen en met de tijd werd mijn kaaklijn steeds strakker.

Halslift voor en na resultaat

Het resultaat van de halslift behandeling met NeckTite was na 2 weken al duidelijk zichtbaar.

Achteraf had ik de NeckTite behandeling eerder moeten doen

Ik kan zeggen dat het mijn zelfbeeld totaal heeft veranderd en dat het zelfvertrouwen terug is. Zodra ik in de spiegel kijk ben ik een blij en gelukkig mens. Als ik achteraf kijk had ik de NeckTite veel eerder moeten doen, maar ja dat is achteraf.

Ik kan deze neklift zonder operatie aan iedereen aanraden die onzeker is en er nog over twijfelt. Mijn advies om dit bij ReSculpt Clinic te ondergaan! Daar word je behandeld door zeer ervaren artsen, die passie hebben voor het vak.

Bedankt ReSculpt Clinic!

halslift ervaring, halslift ervaringen, resculpt clinic, halslift zonder operatie, Dr Kadouch

Tjarda met Dr. Jonathan Kadouch

 

Wil je ook een strakkere nek en kaaklijn?

Wil je meer weten over een NeckTite behandeling of meer informatie over een halslift zonder operatie zonder NeckTite.

Neem dan contact met ons op, we informeren je graag over de mogelijkheden.